Κεντρική Διεθνή Ιτούδης και επίσημα

Ιτούδης και επίσημα

itoudis cska new

itoudis-cska-new

Προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης καθώς ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας και οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια.

Στο κείμενο με τίτλο (“Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ιτούδης“) αναφέραμε ότι απέμενε μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί ο “γάμος” του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πράγματι αυτό συνέβη και η ΤΣΣΚΑ παρέδωσε τα “κλειδιά” της ομάδας στον Έλληνα τεχνικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Έτορε Μεσίνα και θα φέρει τη… νέα εποχή στη Μόσχα.

“Ξέρουμε τον Δημήτρη εδώ και πολλά χρόνια, παρακολουθούσαμε προσεκτικά την καριέρα του, γνωρίζουμε για το ταλέντο του, τις ικανότητες του, τις γνώσεις του και την υπομονή του. Όταν συνομιλούσαμε μαζί του, μας έκαναν εντύπωση η έντονη επιθυμία του, οι “φρέσκιες” ιδέες του και γενική η θετική προσέγγιση που είχε και την οποία έχουμε μεγάλη ανάγκη στην καθημερινή μας εργασία και στην επιλογή των παικτών”, τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, στις δηλώσεις του και συνέχισε:

“Είμαι σίγουρος ότι ο νέος προπονητής μας θα φέρει μία θετική “αύρα” στην ομάδα και θα βρεθεί μία κοινή “γλώσσα” ανάμεσα στους ταλαντούχους και στους έμπειρους παίκτες ούτως ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα με πνεύμα-νικητή και με αυτοπεποίθηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη Μπάνβιτ που ικανοποίησε την επιθυμία του κόουτς να δουλέψει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη”.

Από την πλευρά του ο 43χρονος τεχνικός ανέφερε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στη Μόσχα και που φοράω το μπλουζάκι με το λογότυπο της ΤΣΣΚΑ. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερος μας εαυτό”.

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό αποφάσισε πέρσι να ακολουθήσει σόλο καριέρα και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπάνβιτ. Η πολύ καλή χρονιά της τουρκικής ομάδας στο πρωτάθλημα με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση των πλέι οφ έδωσε τη δυνατότητα στον Δημήτρη Ιτούδη να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής “άλμα” της καριέρας του.

Η ΤΣΣΚΑ πλήρωσε ένα ποσό ως μπάι άουτ στη Μπάνβιτ, αύριο (20/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού ο οποίος βάζει μπρος το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με πρώτο στόχο, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, τον Νικ Καλάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…