Κεντρική Ασίστ Shadow Ιδιότροπο επάγγελμα

Ιδιότροπο επάγγελμα

itoudis spanos

itoudis-spanos

Το επάγγελμα του ατζέντη είναι από τα πιο περίεργα στον κόσμο. Κάποιες φορές αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο, κάποιες άλλες τον καταλληλότερο άνθρωπο για να κλείσει μία δουλειά. Όπως και να έχει πάντως ένας ικανός ατζέντης έχει πάντα τον τρόπο να… πετύχει αυτό που θέλει.

Όπως συνέβη στην περίπτωση του Νίκου Σπανού. Ο νεαρός ατζέντης κατάφερε μέσα σε μία διετία να βρει δύο εξαιρετικές δουλειές στον Δημήτρη Ιτούδη. Αρχικά στη Μπάνβιτ, η οποία μπορεί να μην αποτελεί κάποιο μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά έχει εξελιχθεί σε “μαγαζί γωνία” τα τελευταία χρόνια, και χθες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε μία συμφωνία που “τάραξε τα νερά” όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά συλλήβδην στη Γηραιά Ήπειρο.

Κι όλα αυτά μετά από μία -κατά γενική ομολογία- μέτρια χρονιά για τη Μπάνβιτ, η οποία δεν κατάφερε να κάνει πετύχει τους στόχους που είχε θέσει. Εν αρχή ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους της Ευρωλίγκα και το πρόωρο “αντίο” στο Γιούροκαπ, στη συνέχεια η απώλεια του Κυπέλλου Τουρκίας και, εν τέλει, η αδυναμία της να προκριθεί στους τελικούς του εγχώριου πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως είχε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ένας ικανός ατζέντης αρκεί για να κλείσει δουλειές από το πάνω ράφι και να έχει άπαντες ευχαριστημένους (πλην των ανθρώπων της Μπάνβιτ που αναζητούν τον νέο τους τεχνικό ηγέτη).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…