Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Θα το διασκεδάσει ο κόσμος”

“Θα το διασκεδάσει ο κόσμος”

galiotos

galiotos

Μόλις πέντε ημέρες μας χωρίζουν από το τουρνουά 3Χ3 που θα γίνει στην Ελευσίνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 21-22 Ιουνίου! Η πόλη ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τα αστέρα του ελληνικού μπάσκετ που θα δώσουν δυναμικό παρών και θα προσδώσουν ιδιαίτερη λάμψη στην δραστηριότητα.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι, μεταξύ άλλων, οι: Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Γιάννης Καλαμπόκης, Νίκος Βούλγαρης, Μάριος Μπατής, Βασίλης Καββαδάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Αντώνης Μάντζαρης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Θωμάς Νίκου, Σπύρος Μαγγουνής, Νίκος Ψηλέας, Γιάννης Δημακός, Δημήτρης Αράπης κ.α.

Ο σέντερ του Κοροίβου, που έκανε το άλμα στην Α1, Γιώργος Γαλιώτος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, τόνισε τη χαρά του που θα παρευρεθεί στο τουρνουά και υπογράμμισε τη σημασία της διασκέδασης με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζει το μπάσκετ ο κόσμος και τα παιδιά:

“Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο τουρνουά και να βοηθάω στην διεξαγωγή του. Αυτές οι κινήσεις, είναι πολύ θετικές για τους αθλητές και ιδιαίτερα για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Βλέπουν το άθλημα να προβάλλεται και παράλληλα είμαστε κοντά τους στα πρώτα τους βήματα.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα διασκεδάσει. Άλλωστε, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να το ευχαριστηθούν όλοι. Θα πρέπει τα παιδιά, να βλέπουν το μπάσκετ ως παιχνίδι και ως διασκέδαση“.

Μετά την Ελευσίνα σειρά παίρνει παίρνει το Ηράκλειο της Κρήτης το διήμερο 28-29 Ιουνίου.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στην ιστοσελίδα: www.3on3streetball.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…