Κεντρική Διεθνή Θέλει Ματσόλα η Κρεμόνα

Θέλει Ματσόλα η Κρεμόνα

valerio mazzola

valerio-mazzola

Η Κρεμόνα εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie A για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο για να πετύχει εκ νέου το στόχο της χρειάζεται μεταγραφές. Γι’ αυτό και άπαντες στο σύλλογο έχουν “σηκώσει” τα… μανίκια προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που έχουν δεχτεί κρούση από την Κρεμόνα είναι ο Βαλέριο Ματσόλα. Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται στη Μοντεγκρανάρο από το 2011, όμως το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του μήνα, οπότε η Κρεμόνα προσέγγισε τον παίκτη για να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Ο Ιταλός σέντερ δύσκολα θα παραμείνει στη Μοντεγκρανάρο από τη στιγμή που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τον ερχομό του στην Κρεμόνα. Ο Ματσόλα είχε μέσο όρο 6,9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ σε 30 αγώνες για τη Serie A.

Παράλληλα η ιταλική ομάδα “γλυκοκοιτάζει” τον Έλστον Τέρνερ ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος από την Πέζαρο. Πάντως η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες ύστερα από την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε ως ρούκι.

Ο 24χρονος άσος είχε μέσο όρο 16,7 πόντους σε 30 ματς για τη Serie A και μπορεί να μην κατάφερε να κρατήσει την Πέζαρο στην κατηγορία ωστόσο ο ίδιος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα της προσοχής. Ο Τέρνερ θα δώσει το “παρών” στο σάμερ λιγκ του NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ευελπιστεί ότι θα βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…