Κεντρική NBA Η φιέστα των Πρωταθλητών (vid)
NBA

Η φιέστα των Πρωταθλητών (vid)

spurs river parade 2014

spurs river parade 2014

Οι Σπερς γνώρισαν την αποθέωση από 75.000 πολίτες του Σαν Αντόνιο οι οποίοι βρέθηκαν στο ποτάμι της πόλης για την καθιερωμένη παρέλαση στην οποία τιμώμενοι ήταν οι πεντάκις, πλέον, πρωταθλητές ΝΒΑ.

Το σύνθημα “Go Spurs Go” δονούσε τα νερά δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με τον κόσμο να βγάζει όλη τη δύναμη της φωνής του αλλά και το άχτι του που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το περσινό πρωτάθλημα.

Την παράσταση έκλεψε ο Γκρεγκ Πόποβιτς ο οποίος ήταν τρομερά ευδιάθετος και μετρούσε με τα δάχτυλα του τα πρωταθλήματα της ομάδας!

Oι παίκτες προέβησαν σε δηλώσεις στο τέλος σε μια εκδήλωση εξαιρετικά αφιερωμένη για αυτούς, με τον MVP των Τελικών, Καουάι Λέοναρντ να εκφράζει τον ενθουσιασμό και την έλλειψη ύπνου μετά την κατάκτηση του τίτλου:

“Θα συνεχίζω να το γιορτάζω όλο το καλοκαίρι. Δεν έχω κοιμηθεί πολύ. Προσπαθώ να απολαύσω τη στιγμή. Είναι δύσκολο να με πάρει ο ύπνος. Πίστευα ότι μετά τους Τελικούς θα κοιμόμουν αλλά από τότε πανηγυρίζω!”.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που οι Big Three των Σπερς μίλησαν ο ένας για τον άλλο. Ειλικρινά λόγια αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης από τρεις μελλοντικούς Hall Of Famers και στυλοβάτες μια μοναδικής δυναστείας.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι υπογράμμισε αστειευόμενος πως: “Τα τελευταία 12 χρόνια βλέπει περισσότερο αυτούς παρά τη γυναίκα του” , ο Πάρκερ τόνισε τον “ιδιαίτερο δεσμό που τους ενώνει” ενώ ο Τιμ Ντάνκαν σημείωσε πως “τα τελευταία 15 χρόνια μεγαλώσαμε μαζί τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν παίκτες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…