Κεντρική Διεθνή Η Αρμάνι το “θρίλερ”

Η Αρμάνι το “θρίλερ”

gentile armani sassari

gentile-armani-sassari

Η Αρμάνι Μιλάνο απάντησε στο “break” της Σάσσαρι, επιβλήθηκε με 83-76 στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ της Serie A και έγινε ξανά το “αφεντικό” της σειράς αφού προηγείται με 2-1.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε “θρίλερ” και κρίθηκε στην παράταση ενώ η Αρμάνι μπορούσε νωρίτερα να “καπαρώσει” το ροζ φύλλο αλλά “αυτοκτόνησε”. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά (60-48) και όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει. Όμως κάπου εκεί έκλεισαν οι διακόπτες.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι δεν σκόραρε στο πρώτο πεντάλεπτο της τελευταίας περιόδου με συνέπεια οι γηπεδούχοι να μειώσουν σε 60-56 στο 35’. Η Σάσσαρι δεν τα παράτησε και μετά το αρχικό 8-0, ακολούθησε ένα επιμέρους σκορ 13-9 για το 69-69 της κανονικής διάρκειας, το οποίο διαμορφώθηκε χάρη σε δύο ελεύθερες βολές του Ομάρ Τόμας.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η Αρμάνι είχε τύχη, αλλά και… Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο αρχηγός της ομάδας του Μιλάνο πέτυχε ένα σπουδαίο, όσο και… τυχερό τρίποντο, 33 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, έδωσε αέρα 4 πόντων (80-76) στην Αρμάνι και βοήθησε τα μέγιστα τους φιλοξενούμενους μαζί με τον Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος είχε σε αυτό το σημείο 6/6 ελεύθερες βολές.

Ο Τζεντίλε με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν εκπληκτικός για τους νικητές ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Λάνγκφορντ (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Σαμάρντο Σάμουελς (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Κάλεμπ Γκριν με 18 πόντους. Το τέταρτο ματς θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (5/6) στην έδρα της Σάσσαρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…