Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Εποικοδομητική εβδομάδα” (pics)

“Εποικοδομητική εβδομάδα” (pics)

rethimno camp5

Από επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εβδομάδα του 2ου Basketball Camp που διοργανώνει το Ρέθυμνο και ήταν για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Οι νεαροί αθλητές εμβάθυναν στα βασικά του μπάσκετ όλη τη βδομάδα στο “Μελίνα Μερκούρη” υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Στην τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκαν πολλά συναγωνιστικά παιχνίδια προς τέρψη των παιδιών και τον γονιών τους που κατέκλυσαν το κλειστό. Τους νικητές περίμεναν δώρα τα οποία μοιράστηκαν από τον Γενικό Διευθυντή του Ρεθύμνου, Τάσο Τριαντάφυλλο, και τον Οικονομικό Διευθυντή, Ηρακλή Μανουκαράκη, ενώ στο φινάλε της εκδήλωσης αποδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

Νικητές  στον διαγωνισμό των ελευθέρων βολών ήταν οι: Καλαϊτζάκης, Μυκονιάτης, Ζαμπετάκη Στέλλα, Σταματάκης, Περαντωνάκης και Σκεμπής.

Στο “Hot Shot” κέρδισαν οι: Βαλμάς, Φραϊδάκης, Καλαϊτζιδάκη Δήμητρα, Σταματάκης, Περαντωνάκης, Σκεμπής.

Στην κατηγορία “Beat the PRO” οι: Βαλμάς, Μυκονιάτης, Ζαμπετάκη, Σταματάκης, Περαντωνάκης, Δρυγιαννάκης.

Τέλος, στον διαγωνισμό των Λέϊ-απ νικητές ήταν οι: Αστρινάκης, Καστανιουδάκης, Καλαϊτζιδάκη Δήμητρα, Περαντωνάκης και Γκιουλέας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης, συνεχάρη τους συνεργάτες του που απέδωσαν τα μέγιστα και απένειμε τα εύσημα στον Γιάννη Καλαϊτζάκη για τις δράσεις που κάνει στον ερασιτέχνη:

“Πέρασε μία εβδομάδα πολύ εποικοδομητική και όμορφη. Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και επίσης τον κ. Καλαϊτζάκη Γιάννη που είναι η ψυχή όλης της προσπάθειας που γίνεται στον Ερασιτέχνη και στις υποδομές.

Πρέπει να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια γιατί στόχος μας είναι αυτά τα παιδιά στο μέλλον να αποτελέσουν παίκτες αυτής της ομάδας. Θέλουμε την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας”.

Ο κ. Καλαϊτζάκης, με τη σειρά του, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν:

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και την υπομονή σας, ευχαριστούμε τους προπονητές, τους χορηγούς μας και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα, να έχουμε ακόμη ένα γήπεδο και να προσφέρουμε περισσότερα πράγματα για τα παιδιά”.

Χορηγοί και υποστηρικτές του camp ήταν: η Cosmote, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, η Κάβα του Βαγγέλη Χατζηκωνσταντίνου, το “Porto Bello” αλλά και το “Γευσήνους” ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του τμήματος Σαμαριτών που συνέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η διοργάνωση.

rethimno camp3

rethimno camp2

rethimno camp1

rethimno camp

rethimno camp 4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…