Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εξαφάνιση Κοτσάτου

Εξαφάνιση Κοτσάτου

kotsatos

kotsatos

Δεν βρίσκουν τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο ούτε οι… συνέταιροί του. Ως εκ τούτου, στην ΑΕΚ σήμαναν συναγερμό. Ο (πρώην) χρηματοδότης της ΑΕΚ και επίδοξος μεγαλομέτοχος “δηλώθηκεεξαφανισμένος, ως εκ τούτου η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στον αέρα!

Κι αυτό διότι ο Χιώτης παράγοντας είχε δεσμευτεί να τοποθετήσει τα πρώτα χρήματα ίδρυσης της ΚΑΕ, ήτοι για την σύσταση νέου ΑΦΜ κι αυτά δεν υπάρχουν. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτσάτος είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής με βάση την απόφαση της πρόσφατης γενικής συνέλευσης της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του aekarena:
“Ο νόμος 2725/99 προβλέπει προθεσμία δέκα ημερών προκειμένου να κληθούν με έγγραφη πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι για να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο. Σχετικά σας γράψαμε νωρίτερα. Τούτο σημαίνει ότι στις 26 Ιουνίου η ΑΕΚ θα πρέπει να δρομολογήσει εξελίξεις

Το ερώτημα είναι, αν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος δεν εμφανιστεί, τι γίνεται; Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είχε δεσμευτεί ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ότι θα ηγηθεί του Τμήματος Μπάσκετ στην Α1. Είχε πει μάλιστα ότι το Μετοχικό Κεφάλαιο “θα είναι της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ“, αποθαρρύνοντας τον Νίκο Γεωργαντζόγλου, που ζήτησε να συμμετάσχει με 150.000 ευρώ.

Ο κ. Κοτσάτος δεν είναι σε θέση αυτή την στιγμή, όμως, να δώσει ένα μηνιάτικο (της τάξης των 20.000 ευρώ), ή το ποσό των 245.000 ευρώ που αφορά στην «τιμή εκκίνησης» για την σύσταση της νέας ΚΑΕ.

Ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, που έλαβε την μεγάλη ευθύνη, ως νομικός, πριν από δύο χρόνια (και με την υπογραφή των Παπαδημητρίου – Τόγελου για τον εκούσιο υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική), θα στραφεί λογικά μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες στο “σχέδιο Β’” και ν’ αναζητήσει βασικό χρηματοδότη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…