Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ενδιαφέρον για Μπίλιο

Ενδιαφέρον για Μπίλιο

bartzokas osfp pao

bartzokas-osfp-pao

Μπορεί το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό να είναι στραμμένο στη μεταγραφική ενίσχυση και την εύρεση των παικτών που θα κλείσουν το ρόστερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν ανενεργοί όσον αφορά τις μικρές ηλικίες. Αντίθετα, άνθρωποι των Πειραιωτών βρίσκονται στη Χαλκίδα αυτές τις ημέρες προκειμένου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Εκεί όπου μέχρις στιγμής η Απολλωνιάδα δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη.

Ένας παίκτης του Μαντουλίδη όμως είναι αυτός που έχει κεντρίσει την προσοχή των “ερυθρολεύκων”. Όχι, δεν πρόκειται για τον -ούτως ή άλλως γνωστό στο ευρύ κοινό- Βασίλη Χρηστίδη, αλλά για τον Γιώργο Μπίλιο. Τον 16χρονο γκαρντ/φόργουορντ του Μαντουλίδη, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διήμερο. Ήταν άλλωστε αυτός που “καθάρισε” το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας σκοράροντας πέντε πολύ κρίσιμους πόντους στο τέλος.

Η παρουσία του στο κλειστό της Κανήθου έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να… απευθυνθούν στους ομολόγους τους του Μαντουλίδη ζητώντας να μάθουν κάποια πράγματα παραπάνω για τον νεαρό παίκτη. Δείγμα ότι το όνομά του έχει αποτυπωθεί για τα καλά στο μυαλό τους.

Κάτι που σημαίνει πως η προσοχή τους θα είναι στραμμένη πάνω του τις επόμενες ημέρες…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…