Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εκτός Παγκοσμίου ο Ζήσης

Εκτός Παγκοσμίου ο Ζήσης

zisis ethniki

zisis-ethniki

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Στράτο Περπέρογλου οι οποίοι – κατά πάσα πιθανότητα– δεν θα δώσουν το “παρών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Νίκος Ζήσης να μην συμμετάσχει στο μεγάλο “ραντεβού” του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net, ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο, μάλλον για λόγους ξεκούρασης. Αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, τότε θα πρόκειται για μία νέα σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα της Ελλάδος καθώς τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Στράτος Περπέρογλου ενώ παραμένει άγνωστο τι θα γίνει τελικά με τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα ούτε από την πλευρά του Ζήση ούτε από την ομοσπονδία αλλά η απουσία του έμπειρου άσου θα δημιουργήσει ένα πρόσθετο “πονοκέφαλο” στον Φώτη Κατσικάρη (σ.σ. συνεργάστηκε με τον Ζήση στην ΑΕΚ και στη Μπιλμπάο), λίγες μέρες αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας.

Ο Ζήσης προέρχεται από μία κοπιαστική σεζόν, όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ρωσίας με την Ούνικς ενώ έφτασε μέχρι και τους τελικούς στο Eurocup όπου έχασε το τρόπαιο από τη Βαλένθια. Ο 31χρονος άσος έδωσε το “παρών” σε 22 αγώνες για τη βαλτική λίγκα έχοντας μέσο όρο 8,9 πόντους και 4 ασίστ και σε 24 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 6,8 πόντους και 3,3 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…