Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εκπνέει η προθεσμία… Κοτσάτου

Εκπνέει η προθεσμία… Κοτσάτου

kotsatos

kotsatos

Ένδεκα ημέρες πέρασαν από την δέσμευση του πρώην προέδρου και χρηματοδότη της ΑΕΚ. Η “αγωνιστικήεβδομάδα εκπνέει σήμερα, η ημερολογιακή αύριο, και οι παίκτες στους οποίους η διοίκηση συνέστησε υπομονή ακόμα περιμένουν τα χρήματά τους.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, που δεν έδωσε χθες το “παρών” στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όπως δεν το είχε δώσει και την περασμένη Κυριακή στη γενική συνέλευση (λόγω απουσίας του στο εξωτερικό) έχει μερικές ώρες μπροστά του για να μην αποδειχθεί ανακόλουθος. Η κατάσταση, τουλάχιστον, σε ότι αφορά στις οικονομικές εκκρεμότητες της περιόδου 2013-2014, είναι οριακή.

Τί είχε δηλώσει μεταξύ άλλων -μέσω της (επίσημης;) σελίδας της ΑΕΚ– στο facebook ο κ. Κοτσάτος:
“Την Κυριακή υπάρχει η Γ.Σ. για τη νέα εταιρία και με δεδομένο ότι όλα θα πάνε καλά, δεσμεύομαι προσωπικά σε όλους ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν ένα μέρος των οφειλών τους και θα προχωρήσουμε και σε άμεσο διακανονισμό για όλες τις οφειλές.

Ήδη προχωρούμε εκτός της σύστασης της νέας ΚΑΕ, για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς σε όλους τους τομείς, ενώ σημαντικό κομμάτι είναι και η επιλογή της νέας έδρας, σημαντικό θέμα τόσο αγωνιστικά, όσο και εμπορικά από πλευράς χορηγών και εσόδων.

Σε κάθε περίπτωση δεν αρνούμαστε τις οφειλές, κανείς δεν θα χάσει χρήματα από την ΑΕΚ, αλλά θεωρούμε ότι χρονικά δεν κάνει καλό μια τέτοια αντίδραση, την ώρα που όλο τον ελληνικό αθλητισμό έχει χτυπήσει βάναυσα η οικονομική κρίση, κάτι που βίωσε και βιώνει και ο σύλλογος μας σε όλα τα τμήματα”.

Υπενθυμίζεται, ότι “θύματα της οικονομικής κρίσης” (κατά έκφραση Κοτσάτου) έχουν πέσει και τα μέλη του τεχνικού – ιατρικού επιτελείου, καθώς και στελέχη του Τμήματος Μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…