Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εθνική… τέλος”

“Εθνική… τέλος”

marinakis aggelopouloi

marinakis-aggelopouloi

Αηδιασμένοι από την επικρατούσα κατάσταση στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ δήλωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αμέσως μετά το τέλος του τέταρτου τελικού. Οι διοικητικοί ηγέτες αναφέρθηκαν με σκληρή γλώσσα στα όσα βιώνουν, ενώ “έριξαν βόμβα” στους κόλπους της Εθνικής ομάδας τονίζοντας πως δεν πρόκειται κάποιος “ερυθρόλευκος” να φορέσει το εθνόσημο αυτό το καλοκαίρι.

“Η κατάσταση στη διαιτησία είναι αηδιαστική. Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι από αυτά που είδαμε σήμερα. Είναι άρρωστοι. Οι Βασιλακόπουλος, Κορομηλάς και Ζαβλανός έχουν καταστρέψει το μπάσκετ”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλο, με τον Παναγιώτη να προσθέτει:

“Τα τελευταία χρόνια είμαστε στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, έχουμε πάρει δύο ευρωπαϊκά. Κι εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου που κάνουν τα πάντα για να νικήσει η ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε να παλέψουμε μέσα στο ΟΑΚΑ μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων, του Ζαβλανού του Βασιλακόπουλου και της ΕΟΚ”, με τον αδερφό του να ξαναπαίρνει το λόγο:

Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Νομίζει πως το μπάσκετ του ανήκει. Δεν τον σέβονται τον Ολυμπιακό. Η Εθνική δεν έχει σχέση με αυτό. Αλλά το ότι δε θα πάει κανείς παίκτες στην Εθνική… έχει σχέση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…