Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Διπλό νοκ άουτ

Διπλό νοκ άουτ

karamalegkos ethniki

karamalegkos-ethniki

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άρχισε χθες το απόγευμα τις προπονήσεις, αλλά τα μαντάτα μόνο ευχάριστα δεν είναι για τον Κώστα Μίσσα.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την παρουσία (ή μη) των Ανδρέα Χριστοδούλου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη στη “γαλανόλευκη” φέτος το καλοκαίρι (σ.σ.: οι τρεις παίκτες έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια μέχρι την Παρασκευή), αλλά με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που ήρθαν να χαλάσουν την ψυχολογία όλων.

Η κακοδαιμονία λοιπόν “χτύπησε” τους Κωστή Γόντικα και Γιάννη Καραμαλέγκο, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά (!) στην πρώτη προπόνηση και χάνουν κάθε ελπίδα για να δώσουν το “παρών” στην Κρήτη.

Ο πρώτος υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς στον καρπό του αριστερού του χεριού, ενώ ο δεύτερος κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού!

Έτσι, θα μείνουν εκτός μάχης για το υπόλοιπο της προετοιμασίας και ως εκ τούτου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον Κώστα Μίσσα να βρίσκεται πλέον στη δύσκολη (και συνάμα δυσάρεστη) θέση να πρέπει να αναπληρώσει τα δύο σημαντικά κενά το συντομότερο δυνατό.

Πρόκειται άλλωστε για δύο παιδιά που αποτελούν μέλη της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών από πέρσι το καλοκαίρι έχοντας πολύ καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…