Κεντρική Ασίστ Basketbase Διπλό επίτευγμα για “Πρι”

Διπλό επίτευγμα για “Πρι”

printezis post telikoi

printezis-post-telikoi

petridis-giorgosΔεν ήταν πολλοί οι παίκτες του Ολυμπιακού, των οποίων η απόδοση ήταν σταθερά, σε υψηλά επίπεδα στην σειρά των τελικών. Ένας από αυτούς ήταν σίγουρα ο Γιώργος Πρίντεζης. Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, έβγαλε δύο ατομικά επιτεύγματα για τον διεθνή φόργουορντ που έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που ξεπέρασε τους 2.000 πόντους με την φανέλα των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, με τους Τόμιτς, Τάρλατς και Πάσπαλι.

Ακόμη ο Πρίντεζης -έσπασε το “φράγμα” των 2.300 πόντων συνολικά στην Α1– με την συμμετοχή του στον χθεσινό αγώνα, έφτασε τα 210 ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 5η θέση της λίστας αφού ξεπέρασε τον Αργύρη Καμπούρη. Πλέον, απέχει έξι παιχνίδια από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Παπανικολάου με 216 παιχνίδια.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμπλήρωσε 70 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού στην Α1 (61-9) ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση του με τα εννιά ριμπάουντ που μάζεψε αφού τόσα είχε στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον ΚΑΟΔ εντός έδρας και τον 2ο αγώνα των πλέι οφ με τον Άρη. Τέλος ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεπέρασε τις 250 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…