Κεντρική Διεθνή Διαψεύδει ο Τρινκιέρι

Διαψεύδει ο Τρινκιέρι

trinchieri1

trinchieri1

Η παραμονή ή όχι του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Ούνικς Καζάν ενδέχεται να εξελιχθεί σε σίριαλ καθώς ο Ιταλός τεχνικός διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του ρωσικού συλλόγου προκειμένου για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η αντιπρόεδρος της Ούνικς, Όλγα Ασάνοβα, εξέφρασε πριν λίγες μέρες τη βεβαιότητα ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι θα παρατείνει την παρουσία στο “τιμόνι” της ομάδας (“Παραμένει κάτοικος Ρωσίας“). Το συμβόλαιο που υπογράφηκε πέρσι προέβλεπε συμφωνία για 1+1 χρόνια, γι’ αυτό και “βγαίνει” αυτή η σιγουριά από το “στρατόπεδο” της Ούνικς.

Όμως ο Τρινκιέρι φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους αφού επισήμανε ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμα δώσει τα χέρια και οι συνομιλίες συνεχίζονται. Τα όσα είπε ο 47χρονος τεχνικός έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της Ούνικς η οποία μάλιστα ανακοίνωσε την παραμονή του Τρινκιέρι, χωρίς από ότι φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές.

Τις επόμενες μέρες θα διαλευκανθεί το “τοπίο” την ώρα που η νέα χρόνια θα βρει τον Νίκο Ζήση ξανά στο Καζάν. Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο για μία ακόμα σεζόν, κάτι που υπενθύμισε και η Όλγα Ασάνοβα, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ: “Ο Ζήσης και ο Σοκόλοφ έχουν συμβόλαια, δεν έχουμε πρόθεση να ανανεώσουμε με τους Χαρανγκόντι και ΜακΚι ενώ με τους άλλους παίκτες θα συζητήσουμε”.

Ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει στην Ούνικς αλλά ο Ζήσης δεν θα αναγκαστεί να αναζητήσει το μέλλον του σε άλλες πολιτείες. Αντίθετα, με βάση τα λεγόμενα της αντιπροέδρου του συλλόγου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Κώστα Καϊμακόγλου και τον Ίαν Βουγιούκα από τη στιγμή που θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…