Κεντρική Διεθνή Γκρίνια για την τιμωρία (vid)

Γκρίνια για την τιμωρία (vid)

obradovic alafiasmenos

obradovic-alafiasmenos

Το ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος Τουρκίας οδήγησε στην αποβολή του αλλά και στην… τιμωρία του καθώς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρ στον πέμπτο αγώνα την προσεχή Παρασκευή (13/6).

Ο “Ζοτς” αποβλήθηκε στο 33’ της συνάντησης όταν ζήτησε να χρεωθεί ως αντιαθλητικό ένα φάουλ που δόθηκε στη Φενέρ αλλά οι διαιτητές έδωσαν απλό φάουλ. Τότε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντέδρασε έντονα με συνέπεια να δεχτεί τεχνική ποινή. Ωστόσο ο “Ζοτς” δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται, οι διαιτητές του έδωσαν και δεύτερη τεχνική ποινή που σήμαινε αποβολή.

Την ίδια στιγμή οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ πετούσαν συνεχώς αντικείμενα προς τον Σέρβο τεχνικό, οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια και το παιχνίδι διακόπηκε περίπου για δέκα λεπτά. Όταν επέστρεψαν οι “άρχοντες” της αναμέτρησης στο παρκέ, ο Ομπράντοβιτς δεν έφευγε από τον πάγκο παρά το γεγονός ότι είχε αποβληθεί μέχρι τελικά να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια με τη συνοδεία δύο ανδρών.

Η τουρκική λίγκα επέβαλε ως ποινή στον Ομπράντοβιτς την απουσία του από το επόμενο ματς, αλλά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού: “Όποιος είδε τον αγώνα μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι έγινε. Αμέσως μετά το ματς η ομοσπονδία με τιμώρησε, κάτι που δείχνει ότι όλα ήταν έτοιμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό”, τόνισε αρχικά ο “Ζοτς” και συνέχισε:

“Το μήνυμα είναι πολύ απλό. Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι μόνο ο Ομπράντοβιτς, αλλά είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Οι παίκτες μου ξέρουν μπάσκετ και μπορούν να παίξουν και χωρίς να βρίσκομαι εγώ στον πάγκο. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει μία καλή ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό ο κόσμος να ασχολείται με το μπάσκετ”.

Παράλληλα ο Ομπράντοβιτς έστειλε μήνυμα και στην τουρκική ομοσπονδία: “Καλώ την ομοσπονδία να βλέπει τους τελικούς πιο προσεκτικά. Θα πρέπει να δει τα κριτήρια των διαιτητών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου είπαν να αποχωρήσω αμέσως από τον πάγκο αλλά μου το είπαν μετά από 20 λεπτά και ενώ πρώτα έφυγαν εκείνοι. Ήταν απαράδεκτοι. Τονίζω για ακόμα μία φορά ότι έχω μεγάλο σεβασμό στη Γαλατάσαραϊ“, κατέληξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…