Κεντρική Ελλάδα Camp “Γιορτή” για τα παιδιά (pics)

“Γιορτή” για τα παιδιά (pics)

teleunicom camp1

teleunicom-camp1

Το καλοκαίρι βρίσκεται στις “επάλξεις”, η αγωνιστική περίοδος φτάνει προς το τέλος της ωστόσο η μπασκετική δραστηριότητα δεν σταματάει ούτε στους θερινούς μήνες καθώς τα καλοκαιρινά camp έχουν την “τιμητική” τους.

Φέτος η “καρδιά” του μπάσκετ θα χτυπάει στη Ρόδο και στην Αθήνα όπου στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δύο camp με τη στήριξη της εταιρίας Teleunicom Bac. Πρόκειται για την πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ που ιδρύθηκε πριν έξι χρόνια από τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα.

Φέτος θα διοργανωθεί αρχικά το Teleunicom Rhodes Camp 2014 (25 Ιουνίου – πρώτη Ιουλίου) στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της Ρόδου καθώς και ο Ιπποκράτης από την Κω. Όσον αφορά στο camp στην Αθήνα θα διεξαχθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά ενώ θα πραγματοποηθεί στην Παλλήνη από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου.

Πέρσι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν προσκεκλημένοι των ιθυνόντων της Ακαδημίας αλλά και φέτος λογικά θα δοθεί η δυνατότητα στα μικρά παιδιά να βρεθούν δίπλα σε σπουδαίους αθλητές και να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ. Άλλωστε τα συγκεκριμένα camp έχουν μετατραπεί σε θεσμό αφού διοργανώνονται κάθε χρόνο προς “τέρψη” των μικρών σε ηλικία και επίδοξων καλαθοσφαιριστών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για τα καλοκαιρινά camp:

“Η Teleunicom Bac, η πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ που ιδρύθηκε πριν έξι χρόνια από τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα δίνει και φέτος τη δυνατότητα σε μπασκετμπολίστες μικρών ηλικιών να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με τη συμμετοχή τους στα καλοκαιρινά camp.

Φέτος, ως συνέχεια προηγούμενων πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων έχει προγραμματίσει το Teleunicom Rhodes Camp 2014 (25 Ιουνίου – 1η Ιουλίου) στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της Ρόδου (Διαγόρας, Κολοσσός, Ιαλυσός, Ελπίδα) καθώς και ο Ιπποκράτης από την Κω. Το camp θα πραγματοποιηθεί στο “Βενετόκλειο” και στο γήπεδο του “Διαγόρα” ενώ οι φιλοξενούμενοι αθλητές θα μένουν στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου και η επιστροφή την Τρίτη 1 Ιουλίου, αεροπορικώς, ενώ δυνατότητα συμμετοχής στην αποστολή έχουν και γονείς των παιδιών. Το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας στην Αθήνα έχει γίνει πλέον θεσμός αφού διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου στην Παλλήνη.

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με τη στήριξη της εταιρίας Teleunicom που είναι ο μεγάλος χορηγός της Ακαδημίας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Xperia Sony Smartphone. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3800390 και 6977 551035″.

diamantidis-teleunicom

jankovic-teleunicom

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…