Κεντρική NBA NCAA Για τα μάτια του Γιώργου…

Για τα μάτια του Γιώργου…

hoiberg fred1

hoiberg-fred1

Ταξίδι – αστραπή στην Ελλάδα έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Fred Hoiberg προκειμένου να συναντήσει τον Γιώργο Τσαλμπούρη. Το νέο απόκτημα του Iowa State, που περιμένουν πως και πως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική εξέλιξης του νεαρού παίκτη.

Ο προπονητής των “Cyclones” βρέθηκε στη χώρα μας για δύο μόλις ημέρες με σκοπό να μιλήσει με τον ύψους 2μ17 φόργουορντ, αλλά και να τον δει να προπονείται προκειμένου να πάρει μία μικρή γεύση των όσων μπορεί να κάνει εντός παρκέ. Όχι ότι δεν τον γνωρίζει, αλλά όταν βλέπεις κάτι από κοντά, τότε όλα είναι πιο εύκολα.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Γιώργο. Είδαμε προπονήσεις του για δύο ημέρες. Είμαστε ενθουσιασμένοι“, ήταν τα πρώτα λόγια του -κουρασμένου από το πολύωρο ταξίδι- Fred Hoiberg σε Μέσα των ΗΠΑ. Χαλάλι όμως η κούραση μπροστά στη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον νέο παίκτη του.

Πέραν αυτού όμως, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε μία συμβουλή στον πρώην πλέον παίκτη του Πιερικού Αρχέλαου. Ποια ήταν αυτή; “Πρέπει να τρώει περισσότερο και να κάνει βάρη“, είπε χαρακτηριστικά ο “τιμονιέρης” των “Cyclones“, ο οποίος κατέληξε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε μαζί μας“.

Ο νεαρός παίκτης θα παραμείνει στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι προκειμένου για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα των Εφήβων και εν συνεχεία θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Αμερική, όπου θα… κυνηγήσει το όνειρό του. Να παίξει στο ΝΒΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…