Κεντρική Διεθνή Βάζει “μπουρλότο” η Γαλατά

Βάζει “μπουρλότο” η Γαλατά

unal aysal galatasaray

unal-aysal-galatasaray

Ο κακός “χαμός” γίνεται στην Τουρκία λίγες μέρες πριν τον έβδομο τελικό (19/6) που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν καθώς η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ο πρόεδρος της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, έκανε γνωστή την είδηση μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ μετά το τέλος του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου ενώ και το twitter έχει πάρει “φωτιά”. Η μη τιμωρία της έδρας της Φενέρμπαχτσε για όσα συνέβησαν στο πέμπτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και την επίθεση που κατήγγειλε ο Εργκίν Αταμάν (“Επιτέθηκαν στον Αταμάν“) καθώς και ορισμός του διαιτητή, Ρετσέπ Ανκαραλί στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης αποτελούν τους δύο λόγους για τους οποίους η Γαλατά δεν θα δώσει το “παρών” στον έβδομο τελικό.

Μάλιστα ο “ισχυρός άνδρας” του συλλόγου ανέφερε ότι σε αυτή την απόφαση συμφωνούν απόλυτα τόσο ο προπονητής της ομάδας, όσο και οι παίκτες από τη στιγμή που φοβούνται για την ασφάλεια τους ύστερα από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον πέμπτο αγώνα. Η Φενέρ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 τουρκικών λιρών ωστόσο η Γαλατά ζητούσε και ποινή για την έδρα, κάτι που δεν συνέβη.

Θυμίζουμε ο έκτος τελικός διεξήχθη με γυναικόπαιδα λόγω τιμωρίας της έδρας της Γαλατά αλλά πλέον φαίνεται ότι η κατάσταση ξεφεύγει. Οι προπονητές των δύο ομάδων έβαλαν το… χεράκι τους σε αυτό, η ατμόσφαιρα μυρίζει “μπαρούτι” και αναμένεται η αντίδραση της τουρκικής Ομοσπονδίας στην απόφαση της Γαλατά η οποία βάζει νέο “μπουρλότο” στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…