Κεντρική Διεθνή Αποχωρεί ο Ντέντμον

Αποχωρεί ο Ντέντμον

justin dentmon zalgiris real

justin-dentmon-zalgiris-real

Ο Τζάστιν Ντέντμον έβγαλε μάτια με τις φετινές του εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Αμερικανός γκαρντ που μέτρησε 16,8 πόντους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει τραβήξει δικαίως πολλά βλέμματα πάνω του από ευρωπαϊκές ομάδες, με τον ίδιο να ψάχνει και την προοπτική του ΝΒΑ.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει του χρόνου τις υπηρεσίες του στην λιθουανική ομάδας, όπως τουλάχιστον φάνηκε από το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε και το οποίο ανέφερε:

“Αυτή ήταν μια από τις πιο αξιομνημόνευτες σεζόν της καριέρας μου. Δύσκολη, αλλά μείναμε όλοι ενωμένοι και οι φαν ήταν δίπλα μας έως το τέλος. Θέλω λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας για τη στήριξη τους στα σκαμπανεβάσματα μας. Είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, μακράν των δεύτερων!! Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση που βοήθησε το παιχνίδι μου και έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαι καλά, εκτός αγωνιστικών χώρων. Ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, που έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε να νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Τους ευχαριστώ που είναι αυτοί που είναι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαρτίνας Πότσιους που με έκανε να αισθανθώ άνετα, με το να επικοινωνήσει μαζί μου μόλις υπέγραψα το συμβόλαιο μου, ενώ ήταν πάντα θετικός, ό,τι και αν συνέβαινε. Καλό ή κακό. Με κράτησε χαλαρό, όταν μου ανέβαινε η θερμοκρασία, με τις αποφάσεις των διαιτητών lol. Ευχαριστώ για αυτό. Ελπίζω να παίξουμε μαζί και στο μέλλον.

Για το τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό για τη δόξα και το έλεος του. Χωρίς Αυτόν δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω ό,τι έκανα. Νιώθω ευλογημένος. Λέω στη Λιθουανία “θα τα πούμε αργότερα”. Δεν θέλω “αντίο” γιατί δεν είναι “αντίο”. Δεν ξέρω τι κρύβει το μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…