Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Απειλούν με αποχή οι Ισπανοί

Απειλούν με αποχή οι Ισπανοί

spain team

spain-team

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται στην Ισπανία ωστόσο πολλοί διεθνείς παίκτες ενδέχεται να μην δώσουν το “παρών” με τους “φούριας ρόχας” επειδή αντιδρούν σχετικά με την απόφαση για τους παίκτες από τις Ακαδημίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “El Mundo Deportivo“, η ισπανική Ομοσπονδία και η Liga Endesa έχουν προωθήσει σχέδιο με αλλαγές όσον αφορά στον αριθμό των γηγενών παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Έτσι, με βάση το νέο νόμο, σε ένα ρόστερ 11 παικτών, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες από την Ακαδημία ενώ σε ένα ρόστερ 12 παικτών, να υπάρχουν αντίστοιχα πέντε παίκτες.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι θα θεσπιστούν νέες εργασιακές ρυθμίσεις που θα ακολουθούν τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως οι παίκτες αντιδρούν καθώς θεωρούν ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν χωρίς να ενημερωθεί η Ένωση παικτών, γι’ αυτό και οι διεθνείς απειλούν ότι θα απέχουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάντως οι παίκτες διαβεβαίωσαν ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι τελικού του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μπαρτσελόνα (αύριο το πρώτο ματς) ενώ έπεσε στο τραπέζι και η σκέψη του να πραγματοποιηθούν απεργίες πριν από την έναρξη της ερχόμενης σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…