Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ανοιχτό παράθυρο

Ανοιχτό παράθυρο

agravanis ethniki

agravanis-ethniki

Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα με τους παίκτες του Ολυμπιακού και τις Εθνικές ομάδες (θυμηθείτε πως εδώ πρωτογράψαμε για την επέκταση στην Εθνική Νέων Ανδρών) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριζαν πως ποτέ η διοίκηση δεν απαγόρευσε τη συμμετοχή των παικτών στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και πως κακώς συσχετίστηκαν οι… ανησυχίες της διοίκησης της ΚΑΕ με τους τελικούς.

Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του, όμως αυτό που έχει σημασία (τελικά) είναι πως άνοιξε ένα παράθυρο, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” έστειλε μήνυμα στους παίκτες, με το οποίο ενημερώνει πως μπορούν να συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ!

Τί σημαίνει αυτό; Πως δεν υπάρχει απαγόρευση, αλλά και πως δεν είναι διατεθειμένη η ΚΑΕ να πληρώσει ενδεχόμενη αποθεραπεία (και φυσικά το συμβόλαιο) αν -κάτι που όλοι απευχόμαστε- υπάρξει τραυματισμός και δη σοβαρός (σ.σ.: η ΕΟΚ βέβαια έχει ήδη ανακοινώσει από χθες πως όλοι οι παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι πλήρως ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού). Συνεπώς δεν έχουμε να κάνουμε με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, αλλά με προσπάθεια υπεράσπισης των συμφερόντων της ομάδας.

Ήδη, οι πληροφορίες μας λένε πως, ο Δημήτρης Αγραβάνης φέρεται έτοιμος να ξεκινήσει από τη Δευτέρα προπονήσεις, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τί θα κάνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος λείπει στο εξωτερικό. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μοιάζει λίγο πιο… διστακτικός και κατά τα φαινόμενα θα ακολουθήσει τα βήματα των άλλων δύο, αν υπάρξει κοινή στάση.

Με τα νέα δεδομένα το πιθανότερο είναι πως η Εθνική Νέων Ανδρών δεν θα έχει απουσίες, αλλά όλα αυτά μένει να φανούν στην πράξη, ώστε να μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτα ο Κώστας Μίσσας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…