Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ανεπανάληπτη ανταπόκριση”

“Ανεπανάληπτη ανταπόκριση”

paok servia apostoli

paok-servia-apostoli

Έφτασε στη Σερβία η βοήθεια που συγκέντρωσε ο ΠΑΟΚ για να στηρίξει την πληγείσα χώρα. Συγκεκριμένα, σήμερα (07/06) κατέφθασε στο Βελιγράδι, το φορτηγό με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν μαζέψει οι φίλοι του ΠΑΟΚ για να στηρίξουν τους πλημμυροπαθείς.

Το φορτηγό ναύλωσαν οι ΠΑΟΚ Fans και μια αντιπροσωπεία αυτών το συνόδευσε μέχρι το Βελιγράδι.

Ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από 500 πακέτα με ρούχα, είδη υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από φιλάθλους, χορηγούς αλλά και στελέχη της ομάδας μπάσκετ.

Ο δικέφαλος αποτέλεσε τη μοναδική ελληνική ομάδα που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και κάλεσε και τους υπόλοιπους συλλόγους να ευαισθητοποιηθούν για το γεγονός.
Στο συγκεκριμένο κείμενο στο σάιτ της διοργάνωσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η συγκινητική ανταπόκριση των ΠΑΟΚτσήδων και τον τρόπο που κινήθηκε η όλη διαδικασία:

“Έχοντας στο ρόστερ του έναν Σέρβο παίκτη τον Goran Vucicevic και τον γεννημένο στη Σερβία πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε καμία παρότρυνση για να συμμετάσχει στη βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς και μάλιστα αμέσως. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τους φιλάθλους του να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και να τα φέρουν στο γήπεδό του, στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν απέναντι στον Πανιώνιο. Υπήρξε μία ανεπανάληπτη ανταπόκριση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Παίκτες και μέλη της ομάδας βοήθησαν στην φόρτωση τεράστιων ποσοτήτων από τις τσάντες που έφερε ο κόσμος στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένης και της βοήθειας του Πάτερ Χρήστου, ενός Έλληνα ιερέα, που είναι επίσης και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Υπήρξε επίσης συνεργασία και με την ομάδα ποδοσφαίρου στη συλλογή αντικειμένων, όπως επίσης και με τους φιλάθλους.

Ένα φορτηγό, το οποίο ήταν πληρωμένο από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με ρούχα, κουβέρτες, τρόφιμα, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής, μετέβη στη Σερβία για να παραδοθούν στο γήπεδο του Βελιγραδίου και από πρώτο χέρι όλα τα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…