Κεντρική Διεθνή Αμετακίνητη η Γαλατά

Αμετακίνητη η Γαλατά

Αταμάν

ataman-exallos

Ο έβδομος τελικός του πρωταθλήματος Τουρκίας είναι στον… αέρα και μάλλον δεν θα διεξαχθεί (ήταν προγραμματισμένος για αύριο) αφού η Γαλατάσαραϊ εμμένει στην απόφαση να μην κατέβει σε αυτό το ματς και ουσιαστικά να δώσει τον τίτλο στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στα “χαρτιά”.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, περί αποχής της ομάδας από τον έβδομο τελικό (“Βάζει “μπουρλότο” η Γαλατά“) ήρθε η σημερινή ανακοίνωση της Γαλατά να δείξει ότι ο σύλλογος παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του: “Η χθεσινή (17/6) ανακοίνωση της Γαλατάσαραϊ ήταν ιστορική και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μένουμε σταθεροί στις θέσεις μας”, αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και προσθέτει:

“Η Γαλατάσαραϊ είναι ο ηγέτης όλων των σπορ στην Τουρκία και λόγοι δικαιοσύνης αλλά και ηθικής μας υποχρεώνουν να μην παίξουμε στον αγώνα αυτό. Επιφυλασσόμαστε για τη συμμετοχή των ανδρικών και των γυναικείων ομάδων στα πρωταθλήματα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου”.

“Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε τι θα πράξουμε στο μέλλον. Η Γαλατάσαραϊ δεν θα συρρικνωθεί, ούτε θα διαλυθεί. Στόχος μας είναι να μην πληγούν άλλο τα σπορ στην Τουρκία“. Η Γαλατάσαραϊ επιβεβαίωσε τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της, οπότε αναμένεται η αντίδραση της τουρκικής Ομοσπονδίας.

Την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, προπόνησε κανονικά τους παίκτες του αλλά στις δηλώσεις του πριν την προπόνηση στήριξε την απόφαση της διοίκησης: “Θα προπονηθούμε αλλά στηρίζουμε την απόφαση της διοίκησης. Δεν έχουμε πρόβλημα με την αστυνομία ή τους σεκιούριτι. Άλλα εννοούμε όταν αναφερόμαστε στην ασφάλεια. Αντίθετα αν δεν υπήρχε η αστυνομία δεν θα έφευγα ζωντανός μετά τον πέμπτο τελικό”, υποστήριξε αρχικά ο κόουτς της Γαλατά και συνέχισε:

“Δεν έχω ακούσει και περιμένω μία συγνώμη από κάποιους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που πήγε τη σειρά σε επτά παιχνίδια αλλά αν κερδίσουμε τον έβδομο τελικό τι θα γίνει στην έδρα τους; Όταν χάνουμε πάντα δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Να παίξουμε τον τελικό σε οποιοδήποτε γήπεδο θέλουν, αλλά όχι σε αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…