Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αλλαγές στη Λαμποράλ

Αλλαγές στη Λαμποράλ

nocioni new

nocioni-new

Τελείως διαφορετική αναμένεται να εμφανιστεί την επόμενη σεζόν η Λαμποράλ Κούτσα, καθώς οι Βάσκοι θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές δεδομένων και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η φετινή σεζόν τελείωσε για τη Λαμποράλ μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος και ήδη το αφεντικό της ομάδας, Χοσεάν Κερεχέτα, καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα είναι ο προπονητής της ομάδας του χρόνου, ενώ πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας. Ο λόγος για τον Αντρές Νοτσιόνι και τον Τιμπόρ Πλάις. Ο δεύτερος, μάλιστα, φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει και στο ΝΒΑ όπου είναι και πρωταρχικός του στόχος.

Δύσκολα τα πράγματα και για την παραμονή του Τόμας Ερτέλ, ο οποίος  βρίσκεται στο στόχαστρο του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την Εφές Αναντολού που χτίζει από την αρχή. Όπως και να έχει, το καλοκαίρι προβλέπεται δύσκολο για τη Λαμποράλ Κούτσα που ενδέχεται να χάσει αρκετά βασικά στελέχη της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…