Κεντρική Διεθνή Ακόμα ελπίζει η Ρόμα

Ακόμα ελπίζει η Ρόμα

siena roma playoffs

siena-roma-playoffs

Η Βίρτους Ρόμα επιβλήθηκε της Σιένα εντός έδρας με 71-65 στον τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ της Serie A, μείωσε τη σειρά σε 3-1 και παρέμεινε “ζωντανή” στη “μάχη” για την πρόκριση στον τελικό. Βέβαια η Σιένα εξακολουθεί να έχει μεγάλο προβάδισμα ενώ έχει τη δυνατότητα να τελειώσει τη σειρά στο εντός έδρας ματς της προσεχούς Κυριακής (8/6).

Παρά ταύτα οι Ρωμαίοι μπορούν ακόμα να ελπίζουν. Και αυτό χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησαν. Στο πρώτο μέρος, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό της.

Το 34-34 που ήταν το σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο αποτυπώνει του λόγου τω αληθές. Στην επανάληψη όμως η Βίρτους Ρόμα ανέβασε… στροφές αφού “καιγόταν” περισσότερο για τη νίκη. Έτσι σιγά οι γηπεδούχοι άρχισαν να αποκτούν μία διαφορά χωρίς να είναι ασφαλείας, ενώ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου (29’) η ομάδα του Λούκα Νταλμόντε προηγήθηκε με 51-45.

Μάλιστα με επιμέρους σκορ 9-2, η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 13 πόντους (60-47), λίγο πριν τη συμπλήρωση του 35’. Οι πρωταθλητές προσπάθησαν να επιστρέψουν, μείωσαν προσωρινά σε 68-65 με τρίποντο του Οθέλο Χάντερ αλλά μέχρι εκεί… Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρέβορ Μπακούε αποχώρησε από το παρκέ με διάστρεμμα.

Ο Τζίμι Μπαρόν με 24 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους Ρωμαίους που είχαν 7/15 (46,7%) στα τρίποντα την ώρα που ο Μπόμπι Τζόουνς πρόσθεσε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη ο Τζος Κάρτερ με 23 πόντους δεν έφτανε για τους ηττημένους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…