Κεντρική NBA Αινιγματικό το μέλλον
NBA

Αινιγματικό το μέλλον

lebron james

lebron james

Όλο το ενδιαφέρον του μπασκετικού πλανήτη είναι, πλέον, στραμμένο στους Τελικούς του ΝΒΑ αλλά ένα μεγάλο ποσοστό ήδη σκέφτεται τι μέλλει γενέσθαι με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Οι περισσότεροι επιθυμούν να δουν τον “Βασιλιά” να επιστρέφει στην ομάδα της γενέτειρας του και αυτήν που τον επέλεξε στο Νο1 του Draft το 2003, τους Καβαλίερς. Η αλήθεια είναι πως οι Καβς μπορούν να αποτελέσουν δελεαστικό προορισμό καθώς συνδυάζουν νεαρό μέσο όρο ηλικίας και αστείρευτο ταλέντο ενώ έχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Νο1 pick στο επερχόμενο Draft γεγονός που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη δυναμική τους. Επιπλέον, διαθέτουν και τον απαιτούμενο χώρο στο salary cap ώστε να φέρουν έναν μεγάλο σταρ και δη τον Τζέιμς.

Ο Άντερσον Βαρεζάο αγωνίζεται εδώ και 10 χρόνια στο Κλίβελαντ και αποτελεί έναν από τους καλούς φίλους του Τζέιμς. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στην τελευταία συζήτηση που είχαν τον ρώτησε αν θα επιστρέψει. Η απάντηση του ΛεΜπρόν ήταν αόριστη: “Θα το συζητήσουμε αργότερα“.

Η αλήθεια είναι πως ο δις πρωταθλητής ΝΒΑ, δεν μιλά ποτέ για το μέλλον ενόσω έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και πόσο μάλλον τώρα που διεκδικεί το τρίτο συνεχόμενο δαχτυλίδι. Μάλιστα έχει απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.

Πολλά ενδέχεται να κριθούν από την έκβαση των Τελικών. Αν οι Χιτ κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο Τζέιμς θα θελήσει να παραμείνει για να πραγματοποιήσει ακόμα ένα ασύλληπτο ρεκόρ και να διεκδικήσει το τέταρτο συνεχόμενο δαχτυλίδι. Αν το Μαϊάμι δεν τα καταφέρει τότε ίσως να κοιτάξει κάτι διαφορετικό για την καριέρα του.

Η συνέχεια μετά το τέλος των συναρπαστικών Τελικών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…