Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγωνία (αύριο) για την ΚΑΕ

Αγωνία (αύριο) για την ΚΑΕ

kotsatos alexiou melissanidis

kotsatos-alexiou-melissanidis

Η αυριανή ημέρα θεωρητικά τουλάχιστον είναι ιστορική και κρίσιμη για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί η διοίκηση της Ερασιτεχνικής θα δρομολογήσει το πρωί (12 μ.) τις εξελίξεις για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης. Μόνο που όλα κρέμονται σε μία κλωστή…

Το κλίμα είναι βαρύ. Εξαιτίας παραλείψεων της παρούσης διοίκησης και εξαιτίας παραιτήσεων σημαντικών στελεχών της, αλλά κυρίως εξαιτίας της διχαστικής εσωστρέφειας που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόδηλο είναι ότι άπαντες αναμένουν με αγωνία τις εξαγγελίες για το ιδιοκτησιακό και μετοχικό καθεστώς της νέας ΚΑΕ, ήτοι για τα μέλη που θα την απαρτίζουν.

Για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ ενδιαφέρονται και οι πιστωτές της παλαιάς “αμαρτωλής” ΚΑΕ, αλλά και οι αντίπαλοι της ΑΕΚ (βλέπε Καβάλα), που καραδοκούν.

Η ανακοίνωση, που αφορά στην αυριανή συνέλευση στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια:

“Δυνάμει της από 29.5.2014 απόφασης του Δ.Σ. του Σωματείου, συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 15 Ιουνίου στη Νέα Φιλαδέλφεια στο κτίριο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, επί της οδού Δεκελείας αρ. 152 και ώρα 12.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης

2.Έγκριση σύστασης αθλητικής ανώνυμης εταιρίας ποδοσφαίρου κατά μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος ποδοσφαίρου ανδρών, κατ’ άρθρο 64 Ν.2725/1999 και ορισμός προσωρινής επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρίας

3.Έγκριση σύστασης αθλητικής ανώνυμης εταιρίας καλαθοσφαίρισης κατά μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών, κατ’ άρθρο 64 Ν.2725/1999 και ορισμός προσωρινής επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρίας

4.Παροχή εξουσιοδότησης της παραγράφου 3 εδ. γ’ του άρθρου 64 Ν. 2725/1999 στις ως άνω επιτροπές.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί και διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 13.00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την 31.12.2013 (ταμειακώς εντάξει).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα μέλη του Σωματείου.

Νέα Φιλαδέλφεια 5.6.2014 “

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…