Κεντρική Διεθνή Έμεινε “σπίτι” του

Έμεινε “σπίτι” του

rickey paulding oldenburg

rickey-paulding-oldenburg

Στην Όλντενμπουργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρίκι Πάουλντινγκ ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα για άλλα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αγωνίζεται στην Όλντενμπουργκ από το 2007 και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, οπότε η παραμονή του ήταν μία εύκολη απόφαση και για τις δύο πλευρές. “Ο Ρίκι είναι η “καρδιά” της ομάδας είτε εντός είτε εκτός παρκέ. Μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, δίνει τα πάντα για την ομάδα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Όλντενμπουργκ, Σεμπάστιαν Ματσόφσκι, στις δηλώσεις του για το νέο συμβόλαιο του Πάουλντινγκ.

Από την πλευρά του ο 32χρονος άσος εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα μείνει “σπίτι” του: “Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παραμείνουμε στο Όλντενμπουργκ. Μας αρέσει πολύ η ζωή εδώ και που είμαστε κομμάτι αυτής της πόλης. Επίσης είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω να παίζω στην Όλντενμπουργκ και μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους”.

Το 2016 ο Πάουλντινγκ θα έχει συμπληρώσει εννιά χρόνια στην Όλντενμπουργκ. Ο Αμερικανός έπαιξε φέτος σε 44 αγώνες για το πρωτάθλημα Γερμανίας με μέσο όρο 13,2 πόντους και 4 ριμπάουντ και σε 10 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 14,7 πόντους και 3,2 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…