Κεντρική NBA NCAA “Jayhawk” ο Mykhailiuk

“Jayhawk” ο Mykhailiuk

mykhailiuk ukraine1

mykhailiuk-ukraine1

Η απόφαση του Sviatoslav Mykhailiuk αναφορικά με το ποιο κολέγιο θα προτιμήσει δεν φαίνεται να ήταν δύσκολη (“Περιζήτητος ο Mykhailiuk“). Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει το γεγονός πως πήρε την απόφασή του εντός ολίγων ημερών. Ο Ουκρανός γκαρντ θα φορέσει τη φανέλα των “Jayhawks” του Kansas για τα επόμενα δύο χρόνια (τουλάχιστον), όπως ανακοίνωσε ο Bill Self σήμερα.

“Προφανώς πρόκειται για σπουδαία νέα για το κολέγιο. Ο Sviatoslav είναι μόλις 16 ετών (θα γίνει 17 τον Ιούνιο), αλλά τα προσόντα, η γνώση και η επιθυμία του για το παιχνίδι είναι πιο πάνω από την ηλικία του. Πιστεύω πως είναι ένα παιδί που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι μας άμεσα.

Μπορεί άλλωστε να παίξει και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα τη νέα χρονιά, και σίγουρα λίγοι υπάρχουν εκεί έξω που μπορούν να σουτάρουν καλύτερα από αυτόν”, ήταν τα λόγια του Bill Self, ο οποίος… έσταζε μέλι για το νέο απόκτημα του Kansas.

Από την πλευρά του, ο νεαρός γκαρντ υποστήριξε πως “μου άρεσαν όλα στο κολέγιο. Από την ιστορία, το δυνατό πρόγραμμα μέχρι τους προπονητές. Όλα. Είναι το Kansas άλλωστε. Ο κόουτς Self έχει δημιουργήσει τόσους σπουδαίους παίκτες για το ΝΒΑ. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Έτσι, ο Ουκρανός θα προστεθεί άμεσα στο έμψυχο δυναμικό των “Jayhawks“, οι οποίοι αποκτούν μία λύση… από το πάνω ράφι. Τουλάχιστον για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ο Sviatoslav Mykhailiuk ως τέτοια λογίζεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…