Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Όνειρο το τρόπαιο”

“Όνειρο το τρόπαιο”

Marc Gasol spain

Marc-Gasol-spain

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Μαρκ Γκασόλ στο NBA και το μυαλό του σταρ των Μέμφις Γκρίζλις “ταξιδεύει” ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Ισπανία (30 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου).

Ο Ισπανός σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA όπου εξέφρασε την ανυπομονησία του για το “ραντεβού” του καλοκαιριού ενώ χαρακτήρισε ως όνειρο την πιθανότητα κατάκτησης του τροπαίου από τους “φούριας ρόχα” σε έναν ενδεχόμενο τελικό με αντίπαλο τις ΗΠΑ:

“Το τουρνουά διοργανώνεται στο σπίτι μας και αυτό είναι κάτι συναρπαστικό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους που σε υποστηρίζουν, στην οικογένειά σου και να έχεις όλη τη χώρα στο πλευρό σου. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό τουρνουά και ανυπομονούμε όλοι γι’ αυτό. Θα παίξουμε δυνατά για να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ. Η Ισπανία έχει πολλούς καλούς παίκτες”, τόνισε αρχικά ο Γκασόλ και συνέχισε:

“Πριν σκεφτούμε τον τελικό πρέπει πρώτα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να γίνουν σωστές προπονήσεις, για να μάθουμε τα συστήματα και να είμαστε πανέτοιμοι από τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν έναν τελικό ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ισπανία και θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό παιχνίδι”, πρόσθεσε ο Γκασόλ για να καταλήξει:

“Το να κερδίσεις έναν τίτλο στην έδρα σου με αντίπαλο την καλύτερη ομάδα που είναι και η κάτοχος του τίτλου αποτελεί ένα όνειρο. Ανυπομονώ για την διοργάνωση και να ξεκινήσω προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…