Κεντρική Διεθνή “Όλοι μας θαύμαζαν”

“Όλοι μας θαύμαζαν”

velimir perasovic celebrates

velimir-perasovic-celebrates

Ήταν η βραδιά της Βαλένθια. Οι “νυχτερίδες” πήραν και δεύτερη νίκη στους τελικούς του Eurocup με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν και κατέκτησαν με πανηγυρικό τρόπο το τρόπαιο.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ήταν περιχαρής μετά το τέλος της αναμέτρησης και στις δηλώσεις του στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που είχαν οι παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα: “Αυτή η ομάδα άξιζε το τρόπαιο. Παίξαμε εξαιρετικά. Όλοι θαύμαζαν τον τρόπο παιχνιδιού μας σε όλη τη σεζόν. Και οι τίτλοι είναι σημαντικοί, αλλά για μένα, ακόμα και αν δεν κερδίζαμε, αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές“, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

“Το “κλειδί” του ματς ήταν το πρώτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μου έδειξε ότι ήρθε για να κερδίσει. Οι παίκτες μου είχαν αυτοπεποίθηση εξαιτίας του προβαδίσματος αλλά και της διαφοράς των 13 πόντων που εξασφαλίσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Όταν συνέχιζαν να μπαίνουν τα σουτ, νιώθαμε και πιο άνετα. Η ομάδα άξιζε τον τίτλο γιατί βρέθηκε στην καλύτερη φόρμα της σεζόν τη στιγμή που έπρεπε, τώρα που κρίνονται οι τίτλοι”.

“Αυτή την περίοδο η ομάδα μου παίζει το καλύτερο μπάσκετ. Η Ούνικς είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά βρεθήκαμε στην καλύτερη κατάσταση στους πιο σημαντικούς αγώνες. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η Ούνικς κυριάρχησε στη διοργάνωση. Όταν την αντιμετωπίσαμε, μας έλειπαν τέσσερις παίκτες. Τώρα ήμασταν πλήρεις. Κατά τη γνώμη μου το φετινό τρόπαιο είναι πολύ πιο σημαντικό από το να παίξουμε στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…