Κεντρική Διεθνή “Χλωμό” για παραμονή

“Χλωμό” για παραμονή

anosike pesaro

anosike-pesaro

Η Πέζαρο δεν κατάφερε να ανανεώσει την παρουσία της στη Serie A και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο οι διοικούντες το σύλλογο σήκωσαν τα… μανίκια και ξεκίνησαν το σχεδιασμό ούτως ώστε η ομάδα να είναι “περαστική” από τη δεύτερη κατηγορία.

Δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν είναι ο Έλστον Τέρνερ και ο Ο’ Ντι Ανοσίκε οι οποίοι κατέφθασαν στην Πέζαρο το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε ένα χρόνο κατάφεραν να εκτοξεύσουν τις “μετοχές” τους. Βέβαια όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο υποβιβασμός της ομάδας θα επιφέρει αλλαγές και στο ρόστερ, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο και στη συνεργασία της με τους δύο παίκτες.

Ήδη ο Τέρνερ ετοιμάζει “βαλίτσες” για αναχώρηση από την Ιταλία καθώς από ότι φαίνεται το NBA του… χτυπά την πόρτα. Σύμφωνα με ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα ο Αμερικανός γκαρντ θα δοκιμαστεί τον Ιούνιο από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ενώ θα δώσει το “παρών” και στο σάμερ λιγκ του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο 23χρονος άσος είχε μέσο όρο 16,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 28 αγώνες για το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, οπότε είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί να ακολουθήσει την Πέζαρο στη δεύτερη κατηγορία. Κάτι παρόμοιο όμως ισχύει και με τον Ανοσίκε.

Η διοίκηση του συλλόγου θα προσπαθήσει να πείσει τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να παραμείνει στην ομάδα ωστόσο αφενός το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες και αφετέρου η εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε δημιουργούν εμπόδια στις σκέψεις της Πέζαρο.

Ο 23χρονος άσος ολοκλήρωσε τη χρονιά με νταμπλ-νταμπλ σε πόντους και ριμπάουντ (14,9 πόντους και 12,6 ριμπάουντ σε 28 ματς), ήταν ο καλύτερος “ψηλός” του ιταλικούς πρωταθλήματος, άρα είναι προφανές ότι ο ίδιος θα θέλει να εξαργυρώσει αυτή τη σεζόν από τη στιγμή που έχει προτάσεις στα χέρια του ίσως και από ομάδες με μεγάλη οικονομική “επιφάνεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…