Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Χαίρομαι για το Μπάσκετ”

“Χαίρομαι για το Μπάσκετ”

karahalios christos

karahalios-christos

Από τους παλαιότερους παράγοντες της ΑΕΚ, ο Χρήστος Καραχάλιος. Υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη στον δήμο Αθηναίων. Πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου. Με αθόρυβη αλλά θαυμαστή προσφορά. Μας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα για λογαριασμό της “ΩΡΑΣ των σπορ”.

Η συνέντευξη, όπως δημοσιεύθηκε:
΄

Ενας πρωτεουσιάνος για την Αθήνα. Ο Χρήστος Καραχάλιος. Ένας καθαρόαιμος “Ενωσίτης” στον Συνδυασμό “Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας”. Με τον Νικήτα Κακλαμάνη. Οικογενειακή παράδοση στις κερκίδες της ΑΕΚ. Με τα δύο παιδιά του που είναι και μέτοχοι για την ανέγερση της “Αγιάς-Σοφιάς”. Και πάντα με τα μπλοκ διαρκείας. Στην περίοδο 1986-1987 υπήρξε έφορος στο ποδοσφαιρικό Τμήμα και στη συνέχεια αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Για την εμπλοκή του με τον δήμο της Αθήνας μας είπε: “Ζω και δουλεύω μισό αιώνα στο κέντρο της Αθήνας. Κυριολεκτικά. Η επιχείρησή μου είναι στην περιοχή πέριξ του Μοναστηρακίου. Ζω τον παλμό της Αθήνας από κοντά. Ξέρω τα προβλήματά της και η φιλία μου με τον Νικήτα Κακλαμάνη με έσπρωξε να είμαι υποψήφιός του. Το πάθος το δικό του για την πόλη μας έγινε και πάθος δικό μου. Μοναστηράκι, οδός Αθηνάς, Βαρβάκειος Αγορά, Δημαρχείο, όλα κοντά στη δουλειά μου, στην επιχείρησή μου”.

Για το αν εξακολουθεί να πηγαίνει στο γήπεδο για να βλέπει την ποδοσφαιρική ΑΕΚ: “Πάντα. Με τα δύο παιδιά μου. Έχουν κι αυτά το ίδιο πάθος για την ΑΕΚ με μένα. Αγοράσαμε και μετοχές γιατί το όνειρό του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και όραμα των “Ενωσιτών”. Πιστεύω ότι μόνο με τον Μελισσανίδη θα κάνουμε γήπεδο, την “Αγιά-Σοφιά”. Μόνο ο Μελισσανίδης θα ξανακάνει την ποδοσφαιρική ΑΕΚ μεγάλη και τρανή. Έγιναν πολλά “εγκλήματα” στην πλάτη της ΑΕΚ. Ήλθαν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το Σωματείο μας και την εκμεταλλεύτηκαν. Ήλθαν άνθρωποι από το πουθενά, ήλθαν άνθρωποι κακοί, που έβλεπαν το δικό τους συμφέρον και την προβολή τους. Τώρα με τον Μελισσανίδη εξαφανίστηκαν. Ούτε στο γήπεδο δεν έρχονται. Είχαν δει τον σύλλογο για τσιφλίκι τους. Κρίμα. Μαύρη λίστα πρέπει να γίνει στην ΑΕΚ σ’ όσους της έκαναν κακό και είναι πολλοί”.

Η γνώμη του για το Μπάσκετ της ΑΕΚ: “Κάποιοι έβλαψαν και την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Πού είναι αυτοί, που με τις πράξεις τους υποβίβασαν τη “Βασίλισσα” πριν από τρία χρόνια στην Α2; Χαίρομαι που γίνεται μια καλή προσπάθεια στο Τμήμα Μπάσκετ ώστε να ανέβει Κατηγορία, ήδη ανέβηκε δηλαδή στην Α1, και συγχαίρω γι’ αυτό τους συντελεστές. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα επαναλάβει το ένδοξο παρελθόν του”.

Για την συγκέντρωση φίλων, που θα γίνει ενόψει των εκλογών: “Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο (σήμερα Τετάρτη, 7 Μαίου), στις 8 το βράδυ, επί της οδού Αγίας Ειρήνης 17 σε αίθουσα του εκεί Εκδοτικού Οίκου. Θα περιμένω όλους τους φίλους μου εκεί να τα πούμε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…