Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Φλερτ” (;) ΤΣΣΚΑ – Μπλατ

“Φλερτ” (;) ΤΣΣΚΑ – Μπλατ

blatt maccabi1

blatt-maccabi1

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά η προετοιμασία των ομάδων που θα δώσουν το “παρών” στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα αλλά το διαφαινόμενο “φλερτ” της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ντέιβιντ Μπλατ βάζει αρκετό… αλατοπίπερο, λίγες μέρες πριν από τη σύγκρουση της ρωσικής ομάδας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον πρώτο ημιτελικό.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Έτορε Μεσίνα θα αποτελέσει παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με προορισμό το NBA. Ειδικά αν οι Μοσχοβίτες δεν κατακτήσουν την Ευρωλίγκα για έκτη συνεχόμενη σεζόν τότε ο Ιταλός κόουτς θα αποχωρήσει με τις “ευλογίες” του Αντρέι Βατούτιν. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα πρέπει να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του.

Και ως πρώτο φαβορί προβάλλεται, πάντα με βάση τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ντέιβιντ Μπλατ. Η ΤΣΣΚΑ φέρεται να έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό/Ισραηλινό τεχνικό με τις οικονομικές του απολαβές να ανέρχονται περίπου στα 1,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Παιχνίδια τακτικής ή το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό;

Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί με τη λήξη της σεζόν, απλά προκαλεί απορία η χρονική στιγμή στην οποία δημοσιεύθηκε η όλη ιστορία, ήτοι τρεις μέρες πριν από τη μεταξύ τους “μάχη” για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Βέβαια ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Μακάμπι, αλλά ας μην αφήσουμε μία λεπτομέρεια να μας χαλάσει μία όμορφη ιστορία.

Πάντως ο Μπλατ ήρθε σε επαφή με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, όπου χαρακτήρισε ως “βλακείες” τα όσα ακούγονται για την πρόταση της ΤΣΣΚΑ. Απολύτως αναμενόμενη η αντίδρασή του από τη στιγμή ειδικά που η ομάδα του διεκδικεί την πρόκρισή της στον τελικό της Ευρωλίγκα με αντίπαλο τους Μοσχοβίτες.

Αναμένονται εξελίξεις…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…