Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Φιέστα η Αχαγιά ’82

Φιέστα η Αχαγιά ’82

axagia 82

achagia 82

Μέσα σε εορταστικό και πανηγυρικό κλίμα γιορτάστηκε η κατάκτηση της του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η από την Αχαγιά ’82 και η άνοδος της στην Α1 κατηγορία.

Η εκδήλωση που διεξήχθη προχθές (07/05) στο νέο κλειστό της Κάτω Αχαΐας, περιελάμβανε ένα φιλικό με την Εθνική Ενόπλων, του Πατρινού Γιώργου Σκροπολίθα, και εν συνεχεία τη βράβευση των πρωταθλητών από τη διοίκηση της ΕΣΚΑ-Η. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Είναι γεγονός, πως στην αχαϊκή ομάδα τελείται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Η οργάνωση του συλλόγου είναι σωστή, συντονισμένη και, το κυριότερο, αποδίδει καρπούς καθώς το συγκρότημα του Αντρέα Παπαδημητρίου κάνει σταθερά βήματα προόδου κάτι που την αναγάγει σε ανερχόμενη δύναμη αν καταφέρει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Μικρή σημασία έχει αλλά για την ιστορία, η Εθνική Ενόπλων επικράτησε με 104-64 σε ένα ελεύθερο παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες προσέφεραν και θέαμα.

Διαιτητές: Νερομυλιώτης – Γιαννακόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 7-34, 20-31, 22-24, 15-15
ΑΧΑΓΙΑ ΄82 (Παπαδημητρίου): Διονυσόπουλος 4, Ράπτης 13 (1), Γιαννακόπουλος 18 (3), Χριστοδουλόπουλος 10 (2), Ρουμάνι 8, Γεωργόπουλος 3, Σαλαμαλίκης 2, Μητρόπουλος 2, Στεφανόπουλος 2, Παπαδόπουλος 2, Γεωργιόπουλος, Ταρνάρης, Μπατζαλής, Βεσκούκης, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Πλέγας.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Σκροπολίθας): Δημάκος 26 (5), Αράπης 5 (1), Νίκου 3 (1), Γεωργοπαπαδάκος 28 (5), Μπερερής 8, Ράπτης 17, Τύρλας 4, Αναγνώστου 4, Κωνσταντώνης 6 (2), Συριανός 3 (1), Κουπίδης, Νατσίδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…