Κεντρική NBA “Φευγάτος” ο Πιρς
NBA

“Φευγάτος” ο Πιρς

pierce johnson

Brooklyn Nets' Paul Pierce (34) drives the ball around Toronto Raptors' Amir Johnson (15) in the first half of an NBA basketball game on Monday, March 10, 2014 at Barclays Center in New York. (AP Photo/Kathy Kmonicek)

Ανακατατάξεις στο εσωτερικό των Μπρούκλιν Νετς αναμένεται να υπάρξουν το καλοκαίρι! Το μέλλον του Κέβιν Γκαρνέτ είναι αβέβαιο, καθώς ο βετεράνος σέντερ σκέφτεται σοβαρά να βάλεις τέλος στην καριέρα του, κάτι που ίσως κινητοποιήσει και τον Πολ Πιρς.

Ο φόργουορντ των Νετς είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και δεν είναι πρόθυμος να μείνει σε μια ομάδα που δεν έχει αρκετά υψηλούς στόχους και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις για την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από την ομάδα του Τζέισον Κιντ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Λος Άντζελες Κλίπερς του Ντοκ Ρίβερς, με τον οποίο ο Πιρς έχει συνεργαστεί άψογα κατά το παρελθόν στους Μπόστον Σέλτικς και διακατέχονται από αμοιβαίο σεβασμό.

Στα υπ όψιν του Πιρς, πάντως, βρίσκονται τόσο οι Σέλτικς όσο και οι Λέικερς και στην τελική του απόφαση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι στόχοι που θα θέσει η κάθε ομάδα για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Πιρς θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο όσα χρόνια καριέρας έχει ακόμα μπροστά του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…