Κεντρική Ελλάδα Camp Τουρνουά 3×3 MLS

Τουρνουά 3×3 MLS

 

koropi-3on3

3on3-koropi Το καλοκαίρι έρχεται και όπως είναι φυσικό όλο και ένα περισσότερα τουρνουά θα κάνουν την εμφάνιση τους. Το Κορωπί διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαϊου το πρώτο τουρνουά 3×3 MLS στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου.  Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί και η διάρκεια του θα καθοριστεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Οι νικητές του τουρνουά θα κερδίζουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας από την χορηγό εταιρία MLS. Οι δηλώσεις των ομάδων μπορούν να γίνονται στην ηλεκτρονική σελίδα koropibc@gmail.com.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου διοργανώνει το Σάββατο 31 & Μαΐου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου το “1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 Χ 3 ΜLS“. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 π.μ , με την διάρκεια του να καθορίζεται από τις συμμετέχοντες ομάδες και εκτός από τα παιχνίδια 3 Χ 3 των ομάδων , θα περιλαμβάνει και διαγωνισμό τρίποντων από τους διαγωνιζόμενους μπόμπερ .

Οι νικητές του τουρνουά , ομάδα και νικητής τρίποντων , θα κερδίσουν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας που είναι χορηγία από την εταιρία MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ ( 4 συσκευές ) για την νικήτρια ομάδα και COSMOTEAE ( 1 συσκευή ) για τον νικητή του διαγωνισμού τρίποντων ενώ κάθε ομάδα θα προμηθευτεί δωρεάν από τον διοργάνωση μπλουζάκια για την συμμετοχή της.

Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες και ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό τριπόντων στην ηλεκτρονική σελίδα koropibc@gmail.com συμπληρώνοντας τα εξής στοιχεία: ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΑΙΚΤΗΣ 1-4, ΑΡΧΗΓΟΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Επίσης αιτήσεις συμμετοχής θα υπάρχουν από την 1η Μαΐου στα εξής σημεία: Dante’s bar, Γρηγόρης μικρογεύματα, Κωνστάντος Κοσμήματα, Θανάσης ψητοπωλείο και στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

Οι κανόνες διεξαγωγής των αγώνων του 3X3 συνάδουν με αυτούς της FIBA“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…