Κεντρική Διεθνή Της “κόπηκε” η χαρά (vid)

Της “κόπηκε” η χαρά (vid)

delaney stockton

delaney-stockton

Η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Γερμανίας μετά το εκτός έδρας 82-75 επί της Λούντβιγκσμπουργκ και το 3-1 στις νίκες ωστόσο η γερμανική λίγκα είχε διαφορετική άποψη.

Ένα λάθος των διαιτητών οδηγεί στην επανάληψη της τέταρτης αναμέτρησης η οποία θα διεξαχθεί αύριο (21/5). Σίγουρα πρόκειται για το χειρότερο δυνατό σενάριο για τους “Βαυαρούς” αλλά το σφάλμα των διαιτητών ήταν ολέθριο και η επίσημη διαμαρτυρία της Λούντβιγκσμπουργκ έγινε δεκτή. Εξηγούμαστε.

Η Μπάγερν ήταν μπροστά στο σκορ με 73-71, 1 λεπτό και 28 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη όταν συνέβη η φάση που σημάδεψε το ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν στην επίθεση και ο Μπράις Τέιλορ έκανε φάουλ πάνω στον Μάικλ Στόκτον.

Ο γκαρντ της Λούντβιγκσμπουργκ ευστόχησε στην πρώτη ελεύθερη βολή, όμως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και ο Χέικο Σαφάρτζικ διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή ότι το φάουλ έγινε πάνω στον Σον Χαφ και όχι στον Στόκτον. Τότε ο διαιτητής αποφάσισε να μην λάβει υπόψη του ούτε τη βολή, ούτε και το φάουλ και έδωσε την κατοχή της μπάλας στη Μπάγερν.

Μετά το τέλος του αγώνα η Λούντβιγκσμπουργκ υπέβαλε ένσταση γι’ αυτή τη φάση, η γερμανική λίγκα απεφάνθη ότι έχει δίκιο και διέταξε την επανάληψη της αναμέτρησης. Πλέον η σειρά επιστρέφει στο 2-1 υπέρ των “Βαυαρών“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…