Κεντρική Διεθνή Της “γυάλισε” ο Σενγκέλια

Της “γυάλισε” ο Σενγκέλια

shengelia bulls

shengelia-bulls

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για τη Λαμποράλ Κούτσα η οποία με το… ζόρι θα προλάβει το τρένο της οχτάδας στη Liga Endesa ωστόσο από ότι φαίνεται οι Βάσκοι φροντίζουν να “μαγειρέψουν” πριν… πεινάσουν για τη νέα σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που μάλλον τους “γυάλισε” είναι ο Τορνίκε Σενγκέλια με τον οποίο οι Βάσκοι φέρονται να βρίσκονται σε επαφές. Άλλωστε αυτή τη στιγμή η Λαμποράλ είναι όγδοη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με ρεκόρ 16-15 και αν δεν αλλάξει κάτι τότε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό σημαίνει ότι η φετινή αγωνιστική περίοδο ενδέχεται να τελειώσει νωρίς για τη Λαμποράλ η οποία κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα. Και όλα δείχνουν ότι ο Σενγκέλια αποτελεί “κομμάτι” του μεταγραφικού σχεδιασμού του Σέρχιο Σκαριόλο. Ο Γεωργιανός φόργουορντ επιλέχθηκε στο Νο54 του ντραφτ του 2012 από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς αλλά φόρεσε τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς και των Σικάγο Μπουλς.

Ωστόσο ο 23χρονος άσος δεν “έπιασε” στο NBA, γι’ αυτό και εξετάζει την προοπτική επιστροφής στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε με τη Βαλένθια τη σεζόν 2009-2010. Οι Μπουλς άφησαν ελεύθερο τον Σενγκέλια τον Απρίλιο και λογικά για εκείνον έκλεισε προσωρινά ο κύκλος του NBA έχοντας παίξει σε 45 παιχνίδια με μέσο όρο 1,5 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…