Κεντρική NBA “Τελειώνει” ο Τζάκσον;
NBA

“Τελειώνει” ο Τζάκσον;

jackson curry

jackson-curry

Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μπορεί να ήταν αυτό κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς για τον Μαρκ Τζάκσον, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους “πολεμιστές”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, ο Τζάκσον δεν έχει κανένα σύμμαχο μέσα στη διοίκηση, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθειά του να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μάλιστα, η ανανέωση ανάμεσα στις δύο πλευρές υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2013, μετά τα δύο πρώτα χρόνια της συνεργασίας των δύο πλευρών, όταν η διοίκηση εκτίμησε τα σταθερά βήματα της ομάδας και δέσμευε τον Τζάκσον μέχρι το 2017.

Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον ανέλαβε την ομάδα το 2011, στην πρώτη του απόπειρα ως πρώτος προπονητής, είχε ρεκόρ αρνητικό ρεκόρ αποτελεσμάτων, ωστόσο την επόμενη σεζόν με τους Κάρι και Τόμπσον στο ενεργητικό του, οδήγησε τους Ουόριορς στην 6η θέση της Περιφέρειας και στα πλέι οφ, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-07!

Μάλιστα, τη φετινή σεζόν οι Ουόριορς τελείωσαν με ρεκόρ 51-31 και για πρώτη φορά μετά την αγωνιστική περίοδο 1993-94 ξεπέρασαν τις 50 νίκες στη regular season.

Όλα αυτά, όμως, δεν φαίνονται αρκετά για να πείσουν τους διοικούντες την ομάδα να κρατήσουν στο τιμόνι της ομάδας τον Τζάκσον, ο οποίος σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σενάρια θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…