Κεντρική NBA Τελειώνει ο Μπούζερ
NBA

Τελειώνει ο Μπούζερ

taj gibson

taj gibson

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που κάνουν λόγο για φυγή του Κάρλος Μπούζερ από το Σικάγο. Ο Τζένεραλ Μάναζερ της ομάδας, Γκαρ Φόρμαν τηρεί “σιγήν ιχθύος” για το θέμα αλλά οι δηλώσεις του Ταζ Γκίμπσον είναι αυτές που δίνουν περαιτέρω “τροφή” για σχόλια.

Ο αναπληρωματικός πάουερ φόργουορντ του Σικάγο (που ήταν και υποψήφιος για το βραβείου του καλύτερου έκτου παίκτης της σεζόν) σε δηλώσεις ισχυρίστηκε πως το τεχνικό επιτελείο των “Ταύρων” του είπε “να ετοιμάσω το σώμα και το μυαλό μου κατάλληλα γιατί θα είμαι βασικός του χρόνου“!

Συνεχίζοντας, ο 28χρονος αθλητής, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του:

“Είναι συναρπαστικό! Αυτό περίμενα ανέκαθεν. Όταν ξεκίνησα στη βασική πεντάδα αντί για τον Μπούζερ που ήταν τραυματίας μέσα στη σεζόν, ήξερα πόσο ενθουσιασμένος είμαι, πόσο καλά ένιωθα μπαίνοντας στο παρκέ”.

Ο Γκίμπσον είχε κληθεί να αναπληρώσει το κενό του Μπούζερ σε έξι παιχνίδια στα οποία είχε 20.6 πόντους και 9.7 πόντους ενώ ήταν εξαιρετική η συνεισφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν προσφέροντας 13 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.4 μπλοκ ανά μόλις 16 λεπτά συμμετοχής!

Αν τελικά πάρει θέση βασικού τότε, κατά πάσα πιθανότητα, ο Μπούζερ θα αποχαιρετήσει το Σικάγο καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο να περιοριστεί σε δευτερεύοντα ρόλο ενώ και το συμβόλαιο του που είναι εξαιρετικά βαρύ (έχει λαμβάνειν 16.8 εκατομμύρια δολάρια του χρόνου) για να δελεαστεί κάποια ομάδα να τον αποκτήσει μέσω ανταλλαγής.

Ένα σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι να χρησιμοποιήσουν οι Μπουλς, τον όρο της αμνηστίας και να τον αποδεσμεύσουν αφήνοντας τον να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί όντας free agent.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…