Κεντρική NBA “Τέλος” ο Μπράουν από Καβς
NBA

“Τέλος” ο Μπράουν από Καβς

mike brown

mike-brown

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Κλίβελαντ Καβαλίερς αποτελεί ο Μάικ Μπράουν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα, με τις δύο πλευρές να “χωρίζουν” για δεύτερη φορά, καθώς είχε προηγηθεί η απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Καβς το 2010.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως πληρώνει το… μάρμαρο για το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν, η οποία όμως χαρακτηρίστηκε από τραυματισμούς και εσωτερικά προβλήματα. Κι όλα αυτά, παρότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νταν Γκιίλμπερτ δήλωνε τον Απρίλιο του 2013, όταν πρόσλαβε εκ νέου τον Μπράουν, ότι ήταν λάθος η πρώτη απόλυσή του!

Ο Μάικ Μπράουν συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα κυρίως κατά το πρώτο πέρασμά του, από το 2005 μέχρι το 2010, όταν πέτυχε τόσο ατομικές όσο και συλλογικές διακρίσεις.

Το 2007, οι Καβαλίερς έφτασαν σε τελικούς ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, το 2009 ο Μπράουν επιλέχτηκε προπονητής της Ανατολής για το All-Star Game, επίτευγμα που σημείωνε για μόλις δεύτερη φορά προπονητής της ομάδας του Κλίβελαντ, ενώ το 2010 οι Καβς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που σημειώνει 60 νίκες και πάνω σε δύο συνεχόμενες σεζόν και δεν καταφέρνει να περάσει στους τελικούς.

Οι πρώτες φήμες σχετικά με τον πιθανό αντικαταστάτη του δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και ως φαβορί προβάλλεται το όνομα του Άντριαν Γκρίφιν που τη φετινή σεζόν ήταν ασίσταντ κόουτς στους Σικάγο Μπουλς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…