Κεντρική Διεθνή Τέλος ο Αθηναίου

Τέλος ο Αθηναίου

athinaiou armani pezaro debut

athinaiou-armani-pezaro-debut

Η άφιξη του Ουίλι Ντιν στην Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να την ενισχύσει στα πλέι οφ γέμισε ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ιταλικής ομάδας στην περιφέρεια με συνέπεια ο Γιάννης Αθηναίου να αποτελέσει παρελθόν.

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον Έλληνα γκαρντ αφού οι επιστροφές του Κιθ Λάνγκφορντ και του Αλεσάντρο Τζεντίλε που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους σε συνδυασμό με την απόκτηση του Ουίλι Ντιν (“Ανακοίνωσε Ντιν η Αρμάνι“) άνοιξαν την πόρτα της εξόδου στον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος πλέον περίσσευε στο ρόστερ. Το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αναπόφευκτο από τη στιγμή που ο πρώην παίκτης του Άρη θα χρησίμευε ουσιαστικά μόνο στις προπονήσεις.

Ο 26χρονος άσος έδωσε το “παρών” σε 2 αγώνες με την ιταλική ομάδα όπου πέτυχε συνολικά 2 πόντους. Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο, Φλάβιο Πορταλούπι, τόνισε στις δηλώσεις του για το “αντίο” του Αθηναίου: “Ο Γιάννης μας έδωσε μεγάλη βοήθεια στις προπονήσεις όταν το χρειαστήκαμε. Είναι νέος, σοβαρός και με κίνητρο. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλο χώρο στο ρόστερ ούτως ώστε να του δώσουμε την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει στο υψηλό επίπεδο”.

Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον Αθηναίου για την προσφορά του η οποία διήρκεσε περίπου δύο μήνες (σ.σ. από 26 Μαρτίου) και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι η Αρμάνι στοχεύει στον τίτλο στη Serie A έχοντας το απόλυτο έδρας στα πλέι οφ για πρώτη φορά από το 1991 ενώ στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει την Πιστόια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…