Κεντρική Διεθνή Τέλος και επίσημα ο Πασούτιν

Τέλος και επίσημα ο Πασούτιν

pashutin

pashutin

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Λοκομοτίβ Κούμπαν μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Εβγκένι Πασούτιν καθώς το “διαζύγιο” ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο 46χρονος τεχνικός ήταν “υπ’ ατμόν” εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που γράψαμε και στο κείμενο με τίτλο (“Παρελθόν ο Πασούτιν“) με αφορμή τον αποκλεισμό της Λοκομοτίβ από την ημιτελική φάση των πλέι οφ της βαλτικής λίγκας έχοντας χάσει το προβάδισμα με 2-0 που απέκτησε στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι επισημοποίησαν αυτό που ήταν γνωστό και ο Πασούτιν ψάχνει πλέον για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

“Είμαι πολύ ευγνώμων στη Λοκομοτίβ και στον πρόεδρο, Αντρέι Βεντίσεφ, για τα δύο χρόνια που ήμουν σε αυτή την ομάδα. Είχαμε μία αποτελεσματική συνεργασία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλου τους συνεργάτες μου και τα μέλη του σταφ. Αλλά το σημαντικότερο, ευχαριστώ τους οπαδούς της Λοκομοτίβ που είναι μοναδικοί. Εύχομαι στη Λοκομοτίβ να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και να έχει επιτυχίες”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πασούτιν στις δηλώσεις του μετά το “διαζύγιο”.

Ο Πασούτιν παρέλαβε τα “κλειδιά” της ομάδας το 2012 και την οδήγησε στην κατάκτηση του Eurocup, γεγονός που της επέτρεψε να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα τη φετινή σεζόν. Παρά ταύτα η αποτυχία της Λοκομοτίβ να προκριθεί στην προημιτελική φάση θεωρήθηκε ως μία από τις βασικές αιτίες απόλυσης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέι Βεντίσεφ, ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό της Λοκομοτίβ για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ παράλληλα ανέφερε στις δηλώσεις του ότι θέλει να γίνει μία επανεκκίνηση στην Κούμπαν με τον νέο προπονητή να ανακοινώνεται γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…