Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεργασία με εταιρία… εσόδων

Συνεργασία με εταιρία… εσόδων

kotsatos alexiou melissanidis

kotsatos-alexiou-melissanidis

Το τοπίο στη “Βασίλισσα” για την επόμενη ημέρα εξακολουθεί να είναι θολό. Κινήσεις, ωστόσο, γίνονται. Κυρίως προς την κατεύθυνση αναζήτησης εσόδων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η διοίκηση της ΑΕΚ συνεργάζεται με εταιρία, που ιδρύθηκε προ 14 ετών στην Κύπρο, επεκτάθηκε στην Ελλάδα, εδρεύει στους Αμπελοκήπους, και διαθέτει δίκτυο υπηρεσιών, με στόχο την εισροή διαφημίσεων και χορηγιών.

Πρόδηλο είναι ότι γνωρίζουμε τη φίρμα της εταιρίας, αλλά δεν είναι το ζητούμενο προς το παρόν. Η εταιρία διαθέτει και επαγγελματίες από τον χώρο των… Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ενδιαφέρον έχουν όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας σχετικά με τη νέα συνεργάτη της ΑΕΚ:

“Κύριες δραστηριότητες της είναι η παροχή υπηρεσιών δημοσιότητας και επικοινωνίας προς τις επιχειρήσεις, οι εξειδικευμένες εκδόσεις, η επιχειρηματική πληροφόρηση, η παραγωγή και ο σχεδιασμός των διαφημίσεων, τα συνέδρια και άλλες δημοσιογραφικές εργασίες. Διαθέτει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της επικοινωνίας, της δημοσιότητας, των εκδόσεων, της διαφήμισης και της οργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό (κυρίως επαγγελματίες ανθρώπους των ΜΜΕ) και δικό της τεχνικό (δημιουργικό) τμήμα, αναλαμβάνει όλο το πλαίσιο εργασίας που απαιτείται για να μπορούν οι επιχειρήσεις να προβληθούν καλύτερα, πιο αποτελεσματικά και πιο ολοκληρωμένα.

Συγκεκριμένα, προσφέρει:

• Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα στρατηγικής πολιτικής για προβολή, επικοινωνία και δημοσιότητα των επιχειρήσεων.

• Τη συγγραφή κειμένων, άρθρων, δελτίων τύπου, συνεντεύξεων και άλλου ενημερωτικού υλικού για λογαριασμό των επιχειρήσεων.

• Την αποστολή του ενημερωτικού υλικού των επιχειρήσεων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

• Την αποστολή δελτίων Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού).

• Τη διαχείριση κρίσεων.

• Την οργάνωση και ανάληψη ολοκληρωμένων διαφημιστικών και άλλων εκστρατειών των επιχειρήσεων.

• Το σχεδιασμό και την παραγωγή διαφημίσεων για έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

• Την προκράτηση διαφημιστικού χώρου (ως Media Shop) για λογαριασμό των επιχειρήσεων πελατών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

• Τη δημοσιογραφική και τεχνική (δημιουργικό) επεξεργασία για την έκδοση (έντυπη ή ηλεκτρονική) κάθε είδους εντύπων των επιχειρήσεων (εφημερίδων, περιοδικών, ετήσιων εκθέσεων, φυλλαδίων, κλπ).

• Τη δημιουργία φιλμ και παρουσιάσεων σε power point.

• Τη διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων. Γενικά, προσφέρει όλο το πακέτο υπηρεσιών που χρειάζεται σήμερα μια επιχείρηση για να ενισχύσει τη θέση της και να σταθεί με αξιώσεις στην αγορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…