Κεντρική Διεθνή Στο τέλος Μπάγερν και Άρτλαντ

Στο τέλος Μπάγερν και Άρτλαντ

artlant alba

artlant-alba

Ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή της στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος Γερμανίας βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Όλντενμπουργκ με 74-72 ενώ η Άρτλαντ κέρδισε την Άλμπα Βερολίνου με 91-84 και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι “Βαυαροί” έκαναν το 2-0 και το προσεχές Σάββατο (31/5) έχουν την ευκαιρία να “σκουπίσουν” την αντίπαλό τους στο τρίτο ματς που θα διεξαχθεί στο Μόναχο. Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο τέλος αφού πρώτα χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν μία σπουδαία ανατροπή. Συγκεκριμένα η Μπάγερν ήταν πίσω με 54-50 στο 30’ αλλά με επιμέρους σκορ 24-18 στην τέταρτη περίοδο επανήλθε και “δραπέτευσε” με το διπλό.

Τέσσερις παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές που υπερείχαν στα ριμπάουντ (39 έναντι 29). Κορυφαίοι ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι με 16 πόντους και ο Τζον Μπράιαντ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ από τους ηττημένους ο Άνταμ Τσαμπ είχε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Παράλληλα η Άρτλαντ “λύγισε” εντός έδρας την Άλμπα Βερολίνου και έφερε τη σειρά στα… ίσια. Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (1/6) στο Βερολίνο. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ήταν καταπληκτικοί και με επιμέρους σκορ 32-19 μετέτρεψαν το εις βάρος τους 65-59 της τρίτης περιόδου στο τελικό μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Σημαντική ήταν η “υπεροπλία” της Άρτλαντ στα ριμπάουντ (38 έναντι 22) την ώρα που είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτο “βιολί” ήταν ο Μπράντον Τόμας με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Αντόνιο Γκρέιβς πρόσθεσε 14 πόντους και 9 ασίστ. Από την άλλη ο Ντέιβιντ Λόγκαν και ο Γιαν – Χέντρικ Γιάγκλα πέτυχαν από 18 πόντους έκαστος για τους Βερολινέζους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δευτέρων αγώνων των πλέι οφ:
Όλντενμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 72-74
Άρτλαντ – Άλμπα Βερολίνου 91-84.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…