Κεντρική NBA Στο “Μεγάλο Μήλο” ο Τζάκσον (;)
NBA

Στο “Μεγάλο Μήλο” ο Τζάκσον (;)

mark jackson new

mark-jackson-new

Η θέση του προπονητή μπορεί να παραμένει κενή στη Νέα Υόρκη καθώς ο Στηβ Κερ άφησε στα κρύα του λουτρού τον Φιλ Τζακσον και τους Νικς για τα “μάτια” των Ουόριορς (“Πολεμιστής” ο Κερ“), αλλά οι εξελίξεις και ο σχεδιασμός της ομάδας δεν μένουν στάσιμα.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, πολλά ακούγονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Κάποια από αυτά τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο, τέως κόουτς των Ουόριορς, Μαρκ Τζάκσον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ώστε να κάτσει στην άκρη του πάγκου των Νικς. Ο 49χρονος τεχνικός μπορεί να μην ακολουθεί σαν φιλοσοφία την “τριγωνική επίθεση” του Φιλ Τζάκσον αλλά, όπως διαμηνύεται, είναι πρόθυμος στο να την ασπαστεί στο πλευρό του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” του ΝΒΑ. Θυμίζουμε πως ο Μαρκ Τζάκσον είχε ακουστεί σαν υποψήφιος “μνηστήρας” και για τον πάγκο των Λέικερς (“Τζάκσον για Λέικερς“).

Ο Τζάκσον θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όπως είχε προαναγγείλει, και μια εξ αυτών είναι να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ρέιμοντ Φέλτον. Ο 30χρονος γκαρντ απογοήτευσε τόσο με τις εμφανίσεις του (9.7 πόντοι, 5.6 ασίστ και 3 ριμπάουντ μέσο όρο) όσο και με τα καμώματα του εκτός παρκέ (συνελήφθη για κατοχή παράνομων όπλων) έτσι ο Πρόεδρος των Νικς του γνωστοποίησε πως θα παραχωρηθεί ως ανταλλαγή μέσα στο καλοκαίρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…