Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σεβασμό σε όλους”

“Σεβασμό σε όλους”

Bartzokas

Bartzokas-new

Η ώρα για το τζάμπολ στα πλέι οφ φτάνει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κρύβει το σεβασμό του για όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει μέχρι εκεί, καλώντας τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Εμείς αρχίζουμε τα πλέι οφ έχοντας τελειώσει την κανονική διάρκεια που στο δεύτερο γύρο δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας. Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια των πλέι οφ με διαφορετική οπτική και πάνω απ’ όλα σεβασμό για όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ.

Ο Άρης είναι απαλλαγμένος από το άγχος και θα έχει μεγάλο κίνητρο να κάνει καλά παιχνίδια εναντίον μας. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: “Μπήκαμε στην τελική ευθεία του τελικού πρωταθλήματος και τώρα είναι που πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και χωρίς καμία στιγμή χαλάρωσης. Αν θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα πρέπει μάλλον να δείξουμε κάτι περισσότερο από τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Άρης θα μας αντιμετωπίσει χωρίς άγχος και με όπλο την εμπειρία των παικτών του. Δεν κοιτάζουμε τη σειρά γενικότερα αλλά αρχικά το παιχνίδι της Τρίτης στο ΣΕΦ. Ας κάνουμε το 1-0 και βλέπουμε για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …