Κεντρική Διεθνή Ροντρίγκεθ, ο γενναιόδωρος (vid)

Ροντρίγκεθ, ο γενναιόδωρος (vid)

sergio rodriguez premio endesa

sergio-rodriguez-premio-endesa

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και αυτό αποτυπώνεται και στις ατομικές διακρίσεις καθώς από “μαέστρος” της Ρεάλ έχει μετατραπεί σε… συλλέκτης βραβείων.

Ο γκαρντ των Μαδριλένων και MVP της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα πήρε το βραβείο “premio endesa” το οποίο απονέμεται στον παίκτη που θα καταφέρει να συνδυάσει ηγετικότητα, αποτελεσματικότητα, γενναιοδωρία και αφοσίωση στην ομάδα. Με λίγα λόγια, όλα αυτά έχουν ένα κοινό ονοματεπώνυμο… Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο 28χρονος άσος μετράει μέχρι στιγμής 12,7 πόντους, 6,2 ασίστ και 1,5 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 αγώνες για τη Liga Endesa παίζοντας περίπου 22,3 λεπτά. Από τους αριθμούς του φαίνεται ότι ο “El Chacho” βάζει πάνω από όλα την ομάδα, κάτι που αποδεικνύει κάθε φορά στο παρκέ ενώ όταν είναι σε καλή μέρα τότε ανεβάζει μόνος του επίπεδο τη Ρεάλ.

Ο Νάτσο Μαρτίν κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο την περσινή σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Ροντρίγκεθ ανακηρύχθηκε ως MVP της 27ης αγωνιστικής την ώρα που είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο το οποίο εκτείνεται πέρα από τη στατιστική. Είμαι περήφανος που βρίσκω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις ένα βραβείο το οποίο συνδυάζει όλα αυτά που πρέπει να έχει ένας καλός παίκτης, αλλά προσέξτε όταν μιλάμε για γενναιοδωρία, θα πρέπει να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που αξιοποιούν τις ασίστ που τους δίνω”, τόνισε μεταξύ άλλων ο ηγέτης της Ρέαλ για το βραβείο που κέρδισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…